Han levede og åndede for fodbold

DØDSFALD: DBU og dansk fodbold mistede natten til onsdag en af deres store profiler, da tidligere landsholdsspiller, Allan Michaelsen, gik bort efter længere tids sygdom.


Herover en video, hvor Allan Michaelsen og oldboys-landsholdet er i aktion.Allan Michaelsen levede og åndede for fodbolden og var i DBU-træningsdragten til næsten det sidste.

For trods et krævende sygdomsforløb gennem længere tid viste han fortsat det vindergen, der kendetegnede den 68-årige træner til det sidste - hvad enten det var som engageret DBU-instruktør for nye trænertalenter eller som passioneret træner selv i spidsen for det danske Oldboys-landshold.

Et hold, der uden tvivl stod ham meget nært til det sidste. Her stod han side om side med Sepp Piontek og sammen forsøgte de med en stor ihærdighed at dirigere de gamle landsholdspillere rundt på banen til endnu en sejr, når holdet traditionen tro besøgte fodboldklubber rundt om i landet.

Men natten til onsdag mistede holdet og DBU deres dedikerede træner, da tidligere landsholdspiller, træner og trænerinstruktør, Allan Michaelsen, gik bort og dansk fodbold mistede en stor profil og menneske.

Allan Michaelsen er desuden far til også tidligere landsholdsspiller og nuværende U17-landstræner, Jan Michaelsen.

Æret være hans minde..

Af: DBU Kommunikation - 02. marts 2016, 12:00

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første