Gammel ræv møder canadiske hunbjørne

Katrine Pedersen er for alvor tilbage i den landsholdslejr, hun for over to år siden forlod. I rollen som assistenttræner kommer den gamle landsholdsræv her med opskriften på, hvordan Danmark skal spille op med de canadiske hunbjørne i morgen ved holdets første kamp ved Algarve Cup.

Katrine_Pedersen_500
Katrine Pedersen giver holdet instrukser. Foto: www.fodboldbilleder.dk

Katrine Pedersen er trådt tilbage i fodboldstøvlerne, og optræder i disse dage på træningsbanen sammen med gamle landsholdskolleger og nye ansigter i den danske landsholdstrup.

I dag stod hun nemlig i spidsen for landsholdets pre-match træning, der gerne skulle gøre holdet klar til mødet med Canada i morgen ved den første kamp ved årets Algarve Cup. En turnering den garvede spiller er bekendt med som spiller:

”Algarve Cup er en fantastisk turnering til at teste kræfterne op til de vigtige EM-kvalifikationskampe, der venter det næste halve år. Det bliver svære, men læringsrige kampe,” siger Katrine Pedersen.

Fokus ved dagens træning lå i høj grad på dødbolde – både fra venner og fjender, og det er blandt andet også her, at Danmark skal finde sin styrke, når de møder OL-deltagerne fra Canada i morgen.

”Det er lang tid siden vi har mødt Canada. Det er et aggressivt og fysisk stærkt hold, som spiller direkte mod mål med god fart. Dødbolde kan være med til at vinde kampe, så det er noget, vi har brugt tid på at træne i dag og vi kommer også til at arbejde videre med i løbet af foråret. Vi skal have stor respekt for Canada – de er kvalificeret til OL og arbejder hårdt frem mod den turnering, siger Katrine Pedersen.

Når de danske landsholdskvinder løber på banen i morgen, er det med ny kvinde i front. Landstræner Nils Nielsen har rokeret rundt, og Pernille Harder har overtaget anførerbindet fra Line Røddik, og det glæder den offensive midtbanespiller, der dog ikke ser sin nye rolle som en stor omvæltning:

”Det er en stor ære, men jeg tror ikke, at det kommer til at betyde så meget for mit spil – jeg spiller det spil, jeg altid har gjort, også som anfører,” fortæller Pernille Harder. 

Du kan følge kampen på Kvindelandsholdets Facebookside her.Af: Mia Kjærgaard - 01. marts 2016, 20:24

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første