Spillerne blev hyldet ved Dansk Fodbold Award

Kasper Schmeichel blev kåret til Tipico Årets Mandlige Spiller’ mens Pernille Harder tog prisen på kvindesiden. I alt blev 10 priser uddelt her til aften ved Dansk Fodbold Award, hvor også Morten Olsen og fem andre blev optaget i Fodboldens Hall of Fame.
Der var masser af stjernedrys over TAP1 i København mandag aften, da DBU og Discovery Networks Danmark afholdt Dansk Fodbold Award. Prisuddelingen var for første gang tilbage på skærmen efter en pause siden 2013, da 10 priser skulle uddeles for præstationerne i 2015, og seks nye medlemmer skulle optages i Fodboldens Hall of Fame.

Prisen som ’Tipico Årets Mandlige Spiller’ gik på herresiden til Kasper Schmeichel, mens det hos kvinderne er Pernille Harder, der nu kan kalde sig Årets Spiller. 

På talentsiden var det Andreas Christensen og Stine Larsen, der fik overrakt priserne som ’Carlsberg Sport Årets Talent’ på henholdsvis herre- og kvindesiden.

Prisen som Årets Dommer gik til Mads-Kristoffer Kristoffersen, som i 2015 også blev valgt som en af de to kontraktansatte dommere. 

Årets Alka Superligaspiller gik til Erik Sviatchenko, mens prisen for ’Carlsberg Årets Mål’ gik til Morten Nordstrand for saksesparksmålet sat ind i kampen mellem AGF og F.C. København. En kopi af det mål han i 2013 også vandt prisen for Årets Mål for.

Årets træner blev Jakob Michelsen fra SønderjyskE, mens ’En Del af Noget Større-prisen’ gik til Kamilla Kjeldsen og Tranekjær/Tullebølle IF for at sørge for at de unge fra det nærliggende asylcenter kan komme til fodboldtræning. 

Og sidst men ikke mindst gik prisen for Årets Fodboldklub til IF Bytoften.


Få det fulde overblik over priserne her: 

Tipico Årets Mandlige Spiller: Kasper Schmeichel
Årets Kvindelige Spiller: Pernille Harder
Carlsberg Sport Årets Mandlige Talent: Andreas ’AC’ Christensen
Carlsberg Sport Årets Kvindelige Talent: Stine Larsen
Carlsberg Årets Mål: Morten Nordstrand
Årets Træner: Jakob Michelsen
Årets Alka Superligaspiller: Erik Sviatchenko
Årets Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Årets Fodboldklub: IF Bytoften
’En Del af Noget Større’-prisen:  Kamilla Kjeldsen


Fodboldens Hall of Fame: 


Morten Olsen 
Henry From 
Jens Peder Hansen 
Ole Madsen 
John Hansen 
Aage Rou Jensen

Øjeblikke fra aftenen kan opleves på Facebook-sidererne for Herre A-landsholdet  , Kvindelandsholdene og U21-landsholdet

Se også mange flere videoer og reaktioner på video.dbu.dk.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første