Dalsgaard får debut

Dalsgaard får sin første kamp på A-landsholdet, når han i aften løber på banen til venskabskampen mod Island som en del af Åge Hareides startopstilling.

Det er næsten fem år side Henrik Dalsgaard sidst trak landsholdstrøjen over hovedet i en officiel landskamp. Den gang var det i 1-3 skuffelsen mod Island ved U21 EM-slutrunden i Danmark.

I aften er modstanderen den samme – men nu gælder det debut på A-landsholdet for den 26-årige Zulte Waregem spiller, der figurerer i højre side af Åge Hareides 3-5-2 startopstilling.

På mål er der et naturligt genvalg til Årets Fodboldspiller Kasper Schmeichel, som har Daniel Agger, Andreas Christensen og Simon Kjær foran sig.

De fem spillere i midteraksen udgøres af Riza Durmisi, Thomas Delaney, Christian Eriksen, Pierre Emilie Højbjerg og netop Dalsgaard, mens Nicolai Jørgensen og Yussuf Poulsen indtager de forreste pladser.

Startopstilling
1 Kasper Schmeichel (GK)
3 Simon Kjær
4 Daniel Agger - anf
5 Riza Durmisi
6 Andreas Christensen
10 Christian Eriksen
13 Henrik Dalsgaard
17 Thomas Delaney
19 Nicolai Jørgensen
20 Yussuf Yurary Poulsen
23 Pierre Emile Højbjerg
Udskiftningsspillere
16 Frederik Rønnow (GK)
22 Jonas Lössl (GK)
2 Daniel Wass
7 William Kvist
8 Martin C. Braithwaite
9 Nicolaj Thomsen
11 Erik Sviatchenko
12 Jannik Vestergaard
14 Lasse Schöne
15 Jores Okore
18 Jonas Knudsen
21 Lasse Vibe
 
 

De to hold markerer tirsdagens tragiske terrorangreb i Bruxelles med et øjebliks stilhed før kampen, mens spillerne bærer sørgebind under kampen, der bliver ledet af den norske dommer Tore Hansen, der har sine landsmænd Jon-Michael Knutsen og Øystein Ytterland på sidelinjerne. Kampens fjerdedommer er danske Michael Tykgaard.

De to hold har aftalt, at op til seks spillere fra hvert hold kan udskiftes i løbet af kampen, som transmitteres på Kanal 5 med optakt fra klokken 18.00.

Kampen kan også følges live på Twitter under tagget @dbulive

Kampen fløjtes i gang klokken 20.00. 


Af: DBU Kommunikation - 24. marts 2016, 18:58

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første