Kvindelandsholdets comeback-mester med til Algarve

En svær hjernerystelse har holdt Rosengårdens Sofie Junge væk fra fodboldbanen i mere end et år. Nu er hun udtaget til Algarve Cup og står over for sin comeback-kamp i den rød-hvide trøje.

Katrine_Pedersen_500
Sofie Junge sammen med assistenttræner Katrine Pedersen. Foto: fodboldbilleder.dk


Selvom vejen mod et comeback til landsholdet efter Sofie Junge sidste år pådrog sig en svær hjernerystelse har været lang, så har midtbanespilleren nægtet at opgive drømmen om landsholdet og EM.  

”Jeg har næsten troet på det hele vejen igennem. Selvfølgelig har jeg nogen gange tænkt på, om hovedpinen mon nogensinde gik væk igen, men det har handlet om at se fremad. Og nu kan jeg endelig komme med til en landsholdssamling,” fortæller Sofie Junge fra Sverige, hvor hun til daglig spiller i Rosengården.

Det er klubtræneren der, i samråd med landstræner Nils Nielsen, har givet grønt lys for, at Sofie kan komme med til Algarve sammen med landsholdskollegerne.

”Nils Nielsen var heroppe i sidste weekend, og vi sad til møde med min træner, hvor vi sammen aftalte, at jeg skulle med til Algarve. Vi har snakket frem og tilbage sammen hele året, og nu er det så endelig en realitet,” fortæller Sofie Junge.

Sammen med Sofie Junge er også Luna Gevitz efterudtaget til Algarve Cup, der spilles fra 1. marts – 8. marts. Følg kvindelandsholdet i turneringen på Facebook. 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første