Årets Fodboldklub 2014
Brøndbyernes IF - VINDER
Brøndby IF er et forbillede og en inspirationskilde for andre klubber på mange områder. Både på integrationsområdet, frivilligeområdet og uddannelsesområdet, hvor klubben flere gange årligt afholder interne kurser for trænere og ledere og de over 653 frivillige, der får klubbens dagligdag til at hænge sammen. Samtidig formår Brøndby IF på bedste vis at agere i spændet mellem bredde og elite, og udnytte de muligheder eliten giver i breddearbejdet.

Nykøbing FC:
Nykøbing FC er en klub, der rummer alle aldre og alle niveauer - fra bredde til elite, Fodbold Fitness og fodbold for udviklingshæmmede. Klubben arbejder målrettet med blandt andet rekruttering, fastholdelse og uddannelse, og er derfor blevet den lokale primus motor for talentudviklingen - blandt andet med den nyligt erhvervede T-licens. Samtidig har klubben store planer og visioner for fremtiden, og har arbejdet målrettet på at udvikle en forretning - både via interne og eksterne tiltag.

Jetsmark IF:
Jetsmark IF er en klub, der er meget synlig i lokalsamfundet og en klub som hele tiden er i udvikling. Via målrettet brug af sociale medier har klubben haft stor succes med plejen af medlemmer og i at gøre lokalområdet bevidste om klubben. Samtidig har klubben oparbejdet et meget flot samarbejde med den lokale skole, som er et produkt af et vellykket skolenetværk gennem flere år.

Lystrup IF:
Lystrup IF er for alle. Klubben rummer både unge og ældre og også handicappede, hvor Lystrup har en specifik afdeling for de ca. 60 handicappede, på lige fod med de andre afdelinger i klubben. Lystrup IF formår på bedste vis at skabe en sammenhold i klubben. Helt fra øverste Danmarksserie-hold, hvor spillerne på skift træner de yngre hold, så der opleves sammenhæng mellem alle fodboldhold i klubben.

Se kriterierne herSkriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første