Årets Træner 2014Årets Træner 2014 - nominerede

Kent Nielsen, AaB

Resultaterne taler deres tydelige sprog. Med ’The double’ i 2014 viste Kent Nielsen sine evner til at få det optimale ud af en trup. Kenn har udført et fantastisk flot arbejde gennem flere år med et ungt hold af mange spillere fra egne rækker. Mesterskaberne blev vundet uden de helt store økonomiske midler, men stadig med effektivt spil og underholdende fodbold. Kent Nielsen forstår i høj grad at få det optimale ud af sine spillere.


Jonas Dal Andersen, Hobro

Jonas har for alvor været med til at sætte byen Hobro på kortet hos både medier og fans. Jonas viste med få midler, hvad et godt trænerarbejde er, og kunne i sommeren 2014 rykke op med ’lille Hobro’ fra 1. division til Superligaen. En fantastisk præstation i sig selv og Jonas har siden bevist, at klubbens halvprofessionelle også er helt berettiget i den bedste række efter den ene flotte præstation efter den anden i Superligaens sæsonstart. Jonas er en træner, der får maksimal udbytte af ressourcerne.

Thomas Hansen, OB (3F Liga)
Thomas har med meget få midler og et lille opland at finde spillere formået at få det maksimale ud af sit hold. En trup, der nyder godt af Thomas høje ambitioner på holdets vegne. Samtidig er Thomas en faglig rigtig dygtig træner, og bragte sidste år OB til pokalfinalen. Man er desuden altid i godt selskab i hans nærvær.


Glen Riddersholm, FC Midtjylland

Glen har trods megen modgang med skader i truppen formået at bringe de unge spillere ind og samtidig fået dem til at præstere. FC Midtjylland var i 2014 helt frem til sæsonafslutningen med i kampen om DM-guldet – et stort cadeau til Glen, der har formået at skabe et hold, der er med helt fremme - blandt andet ved at holde fast i sit koncept. Glen formår også i sit trænerarbejde både at udvikle og skabe resultater og vise, at en social indstilling og topfodbold sagtens kan gå hånd i hånd.


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første