Profil på en Playmaker

Med et Playmaker forløb i jeres klub er der rig mulighed for at kigge nye veje efter de frivillige hænder.

Der er ikke tale om en træner i den klassiske forstand, som vi kender det, hvor fodbolderfaring og faglighed oftest danner grundlag for god træning. I Playmakers konceptet er det vigtigste at den ansvarlige for forløbene kan engagere pigerne i den historiefortælling som træningssessionerne er bygget op omkring. 

8007750 (1)

En Playmaker tror på projektet. Det vil sige Disney universet og historiefortælling og har samtidig pædagogiske evner, kan være rummelig og favne alle pigerne og forældrene.

En Playmaker skal være vild med at lege fodbold. Kunne igangsætte fodboldlege med historiefortællinger fra Disney PlayMakers færdigudviklet træningssessioner.

Fra Playmakeren gives der tid og rum til, at pigerne kan afprøve deres første indskydelse i forhold til at lave de forskellige boldlege og øvelser. Der findes ingen fejl og ikke ret mange regler. Der findes kun masser af forsøg og ideer, der skal afprøves. 

Alle piger har ret til en plads i fodboldfællesskabet. Gennem legen og historiefortællingerne stimuleres pigernes fantasi, begejstring og glæde. Playmakeren skaber glade piger, piger der er vilde med at komme til fodbold.

Afgørende for at Playmakeren og klubben får succes med forløbende, er at man vil pigerne med en historiefortællende tilgang til fodboldøvelserne, og kan se det større formål med Playmaker konceptet, nemlig en anderledes måde at få flere 5- 8-årige piger til at spille fodbold og at de bliver rigtig glade for at komme til fodbold.

 

 

8007644

Mulige personprofiler

Det kan være en fordel at se nye veje i forhold til hvor I kan hverve jeres Playmaker for eksempel

  • Blandt ungdoms- eller seniorspillere 

  • Blandt mødre i klubben

  • Blandt bedsteforældre segmentet

  • På uddannelsesinstitutioner; lærer- eller pædagogstuderende

  • Pædagoger og lærere på de lokale skoler, børnehaver