Om klubtilbuddet

Tilbuddet består af en række gratis onlineværktøjer - en opstartsguide, en træningsmanual og et onlinekursus - som kan hjælpe jer med at få nye spillere ombord. Det kan vælges at lave et helt forløb for de nye spillere, men det er også muligt 'blot' at søge inspiration til træningen.

Opstartsguide
Guiden giver jer konkrete værktøjer til, hvordan I får flere 10-13-årige i klubben. Der er tjeklister og eksempler på ting, I skal huske eller overveje undervejs. Det kan eksempelvis handle om, hvordan I får fat i trænere, nye spillere og samarbejder med den lokale skole, hvis I vil det.

Onlinekursus
Onlinekurset er for både klubfolk og trænere og tager omkring 30 minutter at komme igennem. Der er fokus på let tilgængelig viden fra eksperter og klubber i små videoer. Det vil hjælpe jer med at forstå målgruppen for bedre at kunne fastholde og motivere dem til at blive en del af jeres klub. Undervejs vil I også få spørgsmål, som kan hjælpe jer videre.

Træningsmanual
I træningsmanualen får I gode råd og viden om trivsel og børns udvikling, som kan gøre det nemmere at være træner for de 10-13-årige. I får også ideer til konkrete øvelser og køreklare træningsforløb, som I kan bruge i et 4-6 ugers opstartsforløb eller blot som inspiration til den daglige træning.


Udgangspunkt i et effektivt forløb
Materialerne, der skal hjælpe jer med at få flere 10-13-årige, udspringer af en række gode erfaringer fra '11 For Health', som er et 11 ugers fodbold- og trivselsforløb til elever i 4.-6. klasse.

'11 For Health' er gennemtestet og har vist sig effektivt for elevernes sundhed og trivsel.
I materialerne bruges de gode erfaringer fra en træningsform med spil i små hold og med høj intensitet og mange boldberøringer, som gør det muligt at få alle med, uanset niveau

Læs mere om skoleforløbet '11 for Health'