11 for Health

"11 for Health" sætter, med enkle midler og dokumenteret effekt, sundhed på skoleskemaet i 4., 5. og 6. klasse. Der er tale om meget mere end fodboldtræning på skoleskemaet to gange om ugen. Helt bogstaveligt skal eleverne lære at drible udenom usunde fødevarer, score gode venskaber og vinde en glæde ved bevægelse og idræt, som de kan tage med sig videre ud i livet.

"11 for Health" har kørt siden 2016, og i løbet af de 5 år, har omkring 30.000 elever fra mellemtrinnet deltaget i projektet. Projektperioden udløb ultimo juni 2021, men det betyder ikke at du som skolelærer ikke kan nå at være med, og køre forløbet med dine elever.

Hvor deltagelse i projektet tidligere har tidligere krævet, at man som lærer deltog i et 2-dages kursus, inden man gennemførte forløbet på sin skole, er der nu åbnet op for at alle frit kan benytte sig af materialerne. Der er mulighed for at køre enten det originale forløb, som strækker sig over 11 uger, eller en forkortet version, der varer 5 uger. Det er dog også muligt at lave sin helt egen version eller eller blot at bruge undervisningsmaterialet som inspiration til sin undervisning.

For at gøre det let for dig som underviser, har vi udviklet dette website, hvor det er muligt at finde alt hvad du har brug for, hvis du gerne vil i gang med "11 for Health". Ved at klikke på de fire bokse herunder, kan du finde relevant information om konceptet samt tilgå undervisningsmaterialet til hver af de 11 uger. Du kan også downloade materialer, se videoer af alle øvelser og meget mere.

Hvis du kender konceptet og blot ønsker at gå direkte til undervisningsmaterialerne, kan du klikke HER


Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at kontakte projektleder Tina Enestrøm eller projektkoordinator Mikkel Alleslev Havgry på mail: 11forhealth@dbu.dk eller på tlf.: 4326 2222.