Talentkonference 2019

Her på siden vil du løbende kunne finde information om DBU Pigetalentkonferencen 2019, der blev afholdt i Kolding (12. januar) - herunder information og de enkelte oplægsholdere og efterfølgende materiale fra dagen

Anseelsen og opmærksomheden på pige- og kvindefodbolden i Danmark er igennem den seneste tid kun gået en vej – flere seere, flere tilskuere og større opmærksomhed.

Men hvordan fastholder vi også i fremtiden den positive bevægelse i en tid, hvor den internationale konkurrence øges markant på kvindesiden?

Hvordan sikrer en fortsat en talentmasse, der er stor nok, samtidig med at medlemstallene er udfordret? Hvad kræver det af vores træningsmiljøer, at kvindelandsholdene også fremadrettet kommer til slutrunder, og at klubhold når langt i Champions League? Og hvordan sikrer vi en kvindeliga, der både producerer spillere og underholdning på højt niveau?

Under arbejdstitlen ”Hvordan bliver vi alle bedre i morgen og i fremtiden” sættes forskning og videnskab, praktiske erfaringer samt innovative tanker fra det private erhvervsliv i spil under den første talentkonference med fokus på talentudvikling for piger og kvinder.

Her inviteres talentansvarlige, trænere, klubber, kommuner, landstrænere og andre interessenter til gennem en række oplæg, diskussioner og workshops at netværke og diskutere de danske talentudviklingsmiljøer med inspiration og eksempler fra både Danmark og udlandet.

Hele dagen styres af den fodboldkyndige TV-vært Signe Vadgaard, der ud over at være vant til at drible bolden mellem fodboldeksperterne på Eurosport, også selv har spillet fodbold på det, hun selv kalder ’semi-højt plan’.

Talentkonferencen er for licensklubberne og de interessenter, der arbejder med talentudviklingen i pige- og kvindefodbolden.