Fodboldskole

DBU's Fodboldskole
- Et populært tilbud til jeres klubmedlemmer og nye fodboldspillere
- Knap 28.000 deltagere i 2014

Skal din klub være en del af succesen i 2015?

 

Værtsklub for DBU's Fodboldskole?

Målgruppen for DBU's Fodboldskole er den brede gruppe af børne- og ungdomsspillere. I 2015 er fodboldskolen for piger og drenge årgang 2000-2007.

Med et værtsskab for DBU's Fodboldskole, har I som klubledere et godt tilbud til alle jeres børne- og ungdomsmedlemmer, så bredden fastholder klubfodbolden som fritidsinteresse.

Læs meget mere om fodboldskolen, hvor alle i 2015 blandt meget andet får udleveret et DBU sæt (T-shirt og shorts), en drikkedunk og en special designet Select fodbold.
 
FAKTA
 • Målgruppe: Piger og drenge årgang 2000-2007
 • Afvikles: 1 uge i skolernes sommerferie -
  uge 27-32 (man-fre: kl. 9.00-15.00)
 • Deltagerpris: kr. 820,- inkl. kr. 30,- i billetgebyr
  
  
Når I søger

Som udgangspunkt kan I selv vælge den uge I vil afholde Fodboldskole. Såfremt vi modtager for mange ansøgninger til den samme uge i samme område, forbeholder DBU sig retten til at bruge jeres 2. prioritet af hensyn til logistik og trænerkapacitet. 

DBU opfordrer klubber i et lokalområde til at samarbejde om at arrangere DBU's Fodboldskole, f.eks. ved at afvikle på skift og/eller samarbejde om at skaffe de nødvendige deltagere. Vi vil se positivt på sådanne aftaler, når fordelingen foretages. Så prøv måske at tænke i lokalområdets Fodboldskole/r i stedet for ’klubbens’ Fodboldskole/r.
 
Klubbens arbejdsopgaver

Klubben skal finde en administrativ kvalificeret skoleleder, som er til stede på afviklingsstedet under hele fodboldskoleugen.
 
Skolelederens omkostningsgodtgørelse er kr. 2.500,- og en Adidas tøjpakke. 

Skolelederens primære opgaver
 • Kontakt med DBU
 • Organisering af frugtordning (Deltagerne skal have 1 stk. frugt pr. dag)
 • Modtagelse af materialer ugen op til afvikling
 • Bistå trænerleder med rekruttering af trænere til afviklingen
 • Sørge for veste og kegler/toppe, 8 stk. pr. gruppe á 16 deltagere
 • Lokale til eventuelt overnattende trænere
 • Sørge for at klubben tilbyder en god og sund Fodboldskole til dens deltagere

Klubben skal finde en fagligt kvalificeret trænerleder som er til stede på afviklingsstedet under hele fodboldskoleugen. Trænerlederen skal kunne løse de fodboldfaglige opgaver som forekommer på skolen og bør have gennemgået relevant træneruddannelse, ex. Aldersrelateret Træning eller anden kvalificerende træneruddannelse. Trænerlederens omkostningsgodtgørelse er på kr. 2.500,- og en Adidas tøjpakke.  

Trænerlederens primære opgaver

 • Sikre at samtlige trænere på Fodboldskolen tilbydes feedback og supervision under afviklingen.
  Ligeledes skal trænerlederen forestå evaluering af hver enkelt træner efter afviklingen.
 • Trænerrekrutering af trænere til afviklingen
 • Rekrutering af trænerassistenter
 • Faglig sparringspartner og garant for fagligheden på afviklingen

Trænerpåsætning

Klubben er forpligtet til at sørge for minimum 75% af trænerne. Dvs. ved en fodboldskole med otte grupper, så er klubben forpligtet til selv at finde seks trænere, enten i egen klub eller via ens netværk. Klubben må naturligvis gerne selv skaffe 100% af trænerne.

Frugtordning

I 2015 modtager værtsklubben kr. 100,- pr. deltager. For dette beløb skal klubben sikre at alle deltagere modtager 1 stk. frugt pr. dag. Denne frugtordning organiseres af værtsklubben. Det står værtsklubben frit for at finde en lokal sponsor til frugten.

Lokal markedsføring

Klubben skal medvirke til at reklamere for fodboldskolen i lokalområdet - blandt andet gennem et pressekit, der fremsendes af DBU.
Jo flere der deltager, jo flere penge til klubben.

 

DBU's modydelse

Arrangørklubben modtager i 2015 økonomisk kompensation efter nedenstående model. .

 • En deltagerkompensation på kr. 100,- pr. deltager.

Foruden den økonomiske kompensation og PR-værdien i lokalområdet, vil klubben desuden modtage:
 
10 Select-bolde + 1 bold pr. oprettet gruppe, som honorar for værtskabet og de arbejdsopgaver, det medfører.

Som et fint uddannelsestilbud har vi en trænerassistent-ordning, hvor værtsklubben får mulighed for at give unge trænere (træneremner eller forældre) fem dages trænerpraktik med en mere erfaren træner. Vi opfordrer til, at værtsklubberne stiller med en trænerassistenter pr. gruppe. Her har I muligheden for at rekruttere nye trænere til klubben blandt jeres junior/ynglinge spillere m/k. Trænerassistenter skal minimum være fyldt 15 år på afviklingstidspunktet.
Trænerassistenterne modtager den samme tøjpakke som trænerne.

Både skolelederen, trænerlederen og trænerassistenter honoreres af DBU med en Adidas tøjpakke i lighed med trænerstaben. Skolelederen og trænerlederen modtager derudover løn/godtgørelse (max. kr. 2.500,-) af DBU.

Trænerne modtager en Adidas tøjpakke samt kr. 2.000,- for en uges trænerjob på Fodboldskolen. For efterfølgende uger på DBU's Fodboldskoler modtager trænerne kr. 3.000,- pr. uge.

Adidas tøjpakken indeholder primært træningstøj.

DBU udarbejder en samarbejdsaftale med de udvalgte værtsklubber, der indeholder alle betingelser og modydelser.
 

Reservering af billetter
 
Alle værtsklubber har mulighed for at forhåndsreservere billetter til egne klubmedlemmer. Klubber med over 100 deltagere kan reservere 75% og klubber med under 100 deltagere kan reservere 50% af det samlede antal. Vi mailer særskilt information vedrørende forhåndsreserveringer, når ansøgningen er godkendt. Denne info tilgår den Skoleleder, der bliver udpeget af afviklingsklubben. 


 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første