DBU's Skattejagt

Skal din klub hjælpe landsholdet med at finde den forsvundne kampbold? - Din klub kan blive værtsklub for DBU’s Skattejagt

 

Hvad er DBU's Skattejagt? Bliv værtsklub!

DBU's Skattejagt er DBU's nye koncept, der inviterer alle piger og drenge på fem, seks og syv år til at hjælpe landsholdet med at finde den forsvundne bold.

Historien er enkel: Landsholdets modstandere har taget landsholdets kampbold, og hvis ikke den bliver fundet, skal Christian Eriksen, Viktor Fischer, Kasper Schmeichel og de andre spille med grapefrugt til den kommende landskamp. DBU’s Skattejagt inviterer alle børn i Danmark til at hjælpe med at finde den forsvundne bold. Bolden kan kun komme tilbage, hvis børnene gennemgår en række fodboldøvelser, udfordringer og lege. Hver gennemført øvelse giver en ledetråd i jagten på at finde Danmarks mest eftersøgte bold, og forhåbentlig lykkes det!

Koblingen mellem DBU’s Skattejagt og landsholdet giver børnene en anderledes fodboldsoplevelse samtidig med, at din klub melder sig som deltager i en alternativ fodboldaktivitet, der er oplagt at bruge som et rekrutteringsværktøj.

Der er mulighed for at vælge mellem to weekender (lørdag og søndag fra kl. 09.30-15.00): d. 3.-4. maj eller d. 24.-25. maj 2014

Deltagerne inddeles i grupper af 12, og en klub kan have min. to og max. syv grupper. På grund af deltagernes alder, skal enten mor, far eller en anden voksen (minimum 16 år) deltage med barnet under hele afviklingen. DBU’s Skattejagt giver dermed mulighed for at rekruttere målrettet til klubben af både børn og forældre.

Børnene får på DBU's Skattejagt udleveret en Adidas T-shirt, en Select-fodbold, en drikkedunk og et diplom.

FAKTA
 • Målgruppe: Piger og drenge årgang 2009, 2008 og 2007 
 • Weekend: d. 3.-4. maj eller d. 24.-25. maj 2014
 • Tidspunkt: lørdag og søndag begge dage kl. 09.30-15.00
 • Deltagerpris: kr. 520,- inkl. kr. 30,- i billetgebyr
 
  
Betingelserne for at blive værtsklub

Klubben skal medvirke til at reklamere for DBU’s Skattejagt i lokalområdet, herunder uddele rekrutteringskit til nærliggende institutioner, så en masse nye børn får mulighed for at deltage i DBU’s Skattejagt. 

Klubben skal stille med en kvalificeret landsholdshjælper (skoleleder), som er til stede på afviklingsstedet under hele skattejagten.

Landsholdshjælperens primære opgave:

 • Kontakt med DBU
 • Rekruttering af trænere
 • Modtagelse af materialer ugen op til afvikling

Krav til faciliteter

 • Minimum én 11-mandsbane og derudover et sæt 3- eller 5-mandsmål pr. oprettet gruppe.
 • Kegler/toppe og veste til antallet af deltagere
 • Omklædningsfaciliteter til minimum 24 piger/drenge
 • Et eller flere klublokaler til frokostpausen til minimum 50 personer
 • Et mødelokale til trænerstaben
 • Opbevaringsmulighed (aflåselig) til DBU’s Skattejagt materiel 

Hvis klubben/DBU vælger at aflyse pga. for lavt deltagerantal, er der et aflysningsgebyr til klubben på kr. 1.500,- 

Hvad får klubben?

Foruden en weekend (lørdag og søndag) i selskab med børn og deres forældre modtager arrangørklubben økonomisk kompensation for værtsskabet af DBU’s Skattejagt.

Økonomisk kompensation:

 • Kr. 2.000,- pr. klub med 4 grupper eller færre
 • Kr. 4.000,- pr. klub med 5 grupper eller flere

Klubben modtager også 10 Select-bolde plus en bold pr. oprettet gruppe, som honorar for værtsskabet.

Landsholdshjælperen og trænerne modtager en Adidas tøjpakke (Overdel, T-shirt, shorts og strømper) fra DBU til brug under aktiviteten.

DBU lægger stor vægt på, at forældrene informeres og involveres løbende. Dette, kombineret med klubbens egen indsats, vil forhåbentlig betyde en væsentlig større forældreinvolvering og viden om dansk børnefodbold anno 2014 – også i resten af sæsonen. I weekendens program vil der derfor være 2 forældremoduler med fokus på formidling, information/oplysning samt rekruttering og inddragelse. Forældre/voksne på DBU’s Skattejagt vil indgå i funktioner der har faglig karakter ved bl.a. at, assistere trænerne. Ligeledes vil der være overskuelige opgaver af praktisk karakter, som forældrene skal hjælp med.

DBU står for billetsalget, markedsføringstiltag samt et gennemarbejdet koncept og manual til klubben.

DBU udarbejder en samarbejdsaftale med de udvalgte værtsklubber, der indeholder alle betingelser og modydelser. 

Udfyld og indsend ansøgningsskemaet til DBU's Skattejagt her

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første