Fodboldskole partnere

Schulstad - Hovedpartner

Når fodboldskolerne til sommer sparkes i gang for 25. gang, bliver det med Schulstad i ryggen – og som logo på trøjen.

”At forbedre børn og unges madpakkevaner er ét af Schulstads store fokusområder. Vi vil sammen med DBU informere, inspirere og hjælpe forældre, børn og skoler med at gøre børnenes madpakker og mellemmåltider endnu bedre. Det skal sikre, at børnene får fyldt brændstof på kroppen for at have energi hele dagen og når der skal bruges masser af kræfter på grønsværen sommeren igennem” siger Marketing- og Innovationsdirektør Jeanette Ruby for Schulstad.

Schulstad er en af Danmarks største brødleverandører og arbejder hver dag for at sætte bedre brød på bordet. Brød som kan hjælpe de unge talenter med at fylde energidepoterne op.


SPORTMASTER 

Med mere end 100 butikker i landet er SPORTMASTER hele Danmarks sportskæde. Det er derfor kun naturligt, at SPORTMASTER ønsker at støtte op om Danmarks nationalsport og tilbyde de unge danske fodboldspillere spændende kvalitetsprodukter. 

Igen i år kan deltagerne på DBU’s Fodboldskole afhente tøjpakken i den lokale Sportmaster, inden fr starter på fodboldskolen. Så får alle deltagere mulighed for at være klar i sit nye spilletøj, inden de møder mandag morgen.
 
Der vil ved afhentning være gode tilbud til både deltagere og forældre.

Gå ind på SPORTMASTERs hjemmeside og se meget mere.Santa Maria

Santa Maria har gennem mange år støttet dansk fodbold. Som noget nyt har vi i 2017 valgt at støtte et af de bedste initiativer inden for dansk breddefodbold – nemlig DBU’s Fodboldskole. Fodbold er en fantastisk sport, der skaber glæde, fællesskab, venskab, sundhed og masser af frisk luft og gode oplevelser.

For at holde energien oppe under fodboldskolen, er sund og nærende mad vigtig. Samtidig er det også vigtigt at dele dagens indtryk fra fodboldskolen. Derfor opfordrer vi til, at I får planlagt aftensmaden godt, og får prioriteret at sidde sammen og spise. Til det har vi et væld af gode idéer til let, hurtig, sund og velsmagende aftensmad – som I kan hygge om sammen. Rigtig god fornøjelse!

Gå ind på Santa Marias hjemmeside og find masser af inspirerende opskrifter til hele familien. SuperBrugsen, Kvickly og Dagli’Brugsen 
- Sammen om bedre mad

SuperBrugsen, Kvickly og Dagli’Brugsen er stolte af at være sponsorer for fremtidens fodboldstjerner. Vi er sammen om at kridte banen op for, at deltagerne får en oplevelsesrig uge med fokus på god træning, græs på knæene og en sund og varieret kost. Med vores 652 butikker fordelt i hele landet er vi glade for at kunne støtte de lokal fodboldskoler.

Vi vægter sundhed højt og vil med tips og opskrifter inspirere både forældre og skoler til sunde og velsmagende madpakker / frokostordninger. Og så står vores uddelere og varehuschefer selvfølgelig altid klar med en hjælpende hånd og friske varer på hylderne. 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første