PRAKTISK INFO

Denne side med praktisk info er opdelt i 7 kategorier. Klik på en af kategorierne herunder for at komme direkte til det pågældende afsnit:

HVEM, HVAD, HVORNÅR
BILLETINFORMATION
DELTAGERTØJ
GRUPPESAMMENSÆTNING
UNDER FODBOLDSKOLEN
FOTO
KONTAKT DBU'S FODBOLDSKOLEHVEM, HVAD, HVORNÅR


Vi tilbyder DBU’s Fodboldskoler hos værtsklubber geografisk fordelt over hele landet i folkeskolernes sommerferie fra uge 27 til 32, mellem klokken 09.00 og 15.00 mandag til fredag i afviklingsugen.

DBU og værtsklubberne er ikke behjælpelig med transport til og fra skolerne, og er derfor ikke ansvarlig for eventuel aflevering og afhentning af deltagerne.

Hvem kan deltage?
Som udgangspunkt er DBU’s Fodboldskole 2019 for børn født i årgang 2004-2012. Den nedre aldersgrænse er besluttet ud fra et fagligt synspunkt, idet den tager hensyn til både børn og trænere, således at mængden og intensiteten i træningen er tilpasset målgruppen.

BILLETINFORMATION

Hvad koster det at deltage?

Prisen for at deltage i DBU's Fodboldskole 2019 er 869 kr. inkl. billetgebyr.

Billetsalg

Billetsalget til DBU’s Fodboldskole 2019, starter tirsdag d. 4. December.

Når billetsalget starter, kan billetterne købes HER

Billetterne sælges efter "først-til-mølle-princippet". Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser til salg på hver fodboldskole.

Har du spørgsmål til billetkøb, så kontakt DBU Service Billetsupport på tlf. 43 26 22 22 (mandag til fredag klokken 9-16). 

Venteliste
Når en fodboldskole bliver udsolgt, er det muligt at skrive sig på venteliste. I mange tilfælde bliver der åbnet op for en gruppe yderligere, når der er nok på venteliste, og fodboldskolelederen har rekrutteret et trænerteam til endnu en gruppe. Hvis dette sker, vil i modtage en mail fra DBU's Fodboldskole, med tilbud om at købe en billet. Dette tilbud er gældende i 24 timer, hvorefter billetten/pladsen, vil blive udbudt i almindeligt salg.

Billetændringer

Hvis du ønsker ændret i de oplysningerne, som fremgår af billetten, skal du sende en mail til fodboldskole@dbu.dk eller alternativt ringe på tlf. 4326 2222.
Herunder er det beskrevet hvilke ændringer det er muligt at foretage:
 • Ændring i afviklingssted: Ønsker du at ændre billetten, så den gælder til en anden fodboldskole, er dette muligt, såfremt der stadig er ledige billetter på den fodboldskole du ønsker at ændre billetten til. Dette kan gøres helt indtil dagen inden fodboldskolen starter.
 • Ændring af tøjstørrelse: Ønsker du at ændre i de tøjstørrelser som står på billetten, er dette muligt indtil d. 1. maj 2019. 
Refundering af billet
Det er som udgangspunkt, ikke muligt at få refunderet sin billet, med mindre der kan fremsendes dokumentation for sygdom/skade.
Hvis man er forhindret i at deltage, har man dog mulighed for at sælge/overdrage billetten til en køber. Vilkår herfor fremgår af billetbetingelserne, som kan ses længere nede i dette afsnit.

Billetbetingelser
Du kan læse de gældende billetbetingelser HER


DELTAGERTØJ


Udlevering af deltagertøj
 • Hvis du bestiller din billet senest d. 1. juni, kan du enten vælge af afhente dit tøj i en SPORTMASTER butik eller få tilsendt tøjet med posten mod en mérpris på 49 kroner. 
 • Ved bestilling efter d. 1. juni er det kun muligt at få tøjet sendt til hjemmeadressen, og købet pålægges altid et ekspeditionsgebyr på 49 kroner.  
 • Det er kun tøjpakken (t-shirt, shorts og strømper), der afhentes i SPORTMASTER eller sendes til hjemmeadressen. Alle deltagere får også en bold, en drikkedunk og et diplom, men dette udleveres på selve fodboldskolen.
Afhentning i SPORTMASTER
 • For billetter købt senest d. 1. maj, kan tøjet afhentes i SPORTMASTER fra d. 25. maj.
 • For billetter købt i perioden 2. maj - 1. juni, kan tøjet afhentes i SPORTMASTER fra d. 15. juni.
 • Ved afhentning af tøj i SPORTMASTER, skal der altid fremvises billet enten udprintet eller digitalt, og det er kun muligt at få udleveret tøjet i de størrelser, som står på billetten. 

Forsendelse til hjemmeadressen
 • Såfremt du har købt billet inden d. 11. juni, vil tøjet blive afsendt i uge 24.
 • Har du købt billet efter d. 11. juni, garanterer vi at tøjet vil blive leveret på hjemmeadressen indenfor 5 arbejdsdage.
Tøjets design
Herunder kan du se designet på tøjpakken til deltagerne på fodboldskolen i 2018:
Tøjstørrelse
Når du køber din fodboldskolebillet har du mulighed for at vælge hvilke størrelser de forskellige dele af tøjpakken skal have.
For at hjælpe jer med at vælge den rigtige tøjstørrelse har vi udarbejdet følgende størrelsesguide, hvor I kan se hvilke mål årets t-shirt har i de forskellige størrelser:

Bytning af tøj 
Hvis det viser sig, at tøjet er bestilt i en forkert størrelse, kan du få det byttet igennem DBU, såfremt størrelsen er på lager, ved at sende det (for egen regning) til DBU Allé 1, 2605 Brøndby Att. Fodboldskole. I forsendelsen vedlægger du en note med hvilken størrelse du ønsker at bytte til samt hvortil det nye tøj skal sendes. Alle mærker skal sidde i tøjet, og vi bytter kun, såfremt tøjet fremstår i ny og ubrugt tilstand. DBU betaler portoen, når tøjet sendes retur til dig. 

Bemærk, at tøjet IKKE kan byttes i SPORTMASTER. 

GRUPPESAMMENSÆTNING

 • På DBU’s Fodboldskole bliver deltagerne inddelt i grupper af ca. 16. Inddelingen sker automatisk efter alder og ikke efter deltagernes fodboldmæssige niveau og klubrelation.
 • Fodboldskolen er stedet, hvor børnene møder nye venner, og forældre behøver derfor ikke være bekymret for, at børn ikke vil trives i en ”ny” gruppe. 
 • Vores erfaring viser, at børnene meget hurtigt falder til, og skolelederen vil derfor kun i særlige tilfælde foretage rokader.
 • Eventuelle ønsker til ændring af gruppeinddeling bør tidligst drøftes med skolelederen mandag eftermiddag i afviklingsugen. 
 • Vi kan ikke garantere at det altid er muligt at efterkomme eventuelle ønsker, da der kan være så mange ønsker, at det praktisk ikke er muligt.

UNDER FODBOLDSKOLEN

Forplejning
 • Nogle værtsklubber tilbyder tilkøb af frokost. Den enkelte klub vil tage direkte kontakt til deltagerne med tilbud om frokostordning, såfremt dette tilbydes.
 • Deltagerne får frugt alle dage i afviklingsugen.

Hvad skal medbringes på fodboldskolen? 
 • Madpakke til frokost (hvis der ikke takkes ja til eventuel frokostordning).
 • Fodboldtøj, benskinner, fodboldsokker og fodboldstøvler.
 • Solcreme, hvis vejret kræver det.
 • Skiftetøj i tilfælde af regn.
 • Det er vigtigt at drikkedunken, som udleveres på førstedagen, også medbringes de andre dage. Husk at påføre navn på drikkedunken.

Kan ikke deltage alle dage eller skal gå tidligt
Hvis en deltager ikke kan deltage alle dage, eller er nødt til at gå før tid en eller flere af dagene, aftales det med lederen af den pågældende fodboldskole.

Trænere 
DBU ansætter i samarbejde med værtsklubberne alle trænerne til landets fodboldskoler. Vi forsøger altid, at rekruttere de bedst kvalificerede trænere. Vores mål er, at flest mulige af trænerne på DBU's Fodboldskole er i gang med eller har gennemført en af DBU's træneruddannelser. Alle trænerne arbejder ud fra DBU’s Fodboldskole trænermanual, som sikrer kvalitet og konsekvens i træningerne på skolerne overalt i landet.

Træningerne bliver gennemført under hensyntagen til den fodboldmæssige niveauforskel, der nødvendigvis vil være mellem deltagerne i grupperne. Dygtige og engagerede trænere samt motiverede børn giver den optimale oplevelse. Alle trænere på DBU’s Fodboldskole er tjekket i Det Centrale Kriminalregister. 

Hvis der er en fodboldskoletræner gemt i dig så læs mere her.

Markedsføring
DBU, DBU A/S og disses samarbejdspartnere forbeholder sig ret til at anvende fotos med motiver af autentiske eller opstillede situationer med alle deltagere på DBU's aktiviteter i markedsføringsmæssig sammenhæng uden betaling. 

FOTO

Vi har i år fået ny fotopartner som vil bidrage til de gode og mindeværdige oplevelser vores deltagere forventer på fodboldskolerne. Med deltagerne i fokus vil vores fotopartner tilbyde kvalitetsprodukter med nutidens trends for øje. Fotopartneren hedder BilledExpressen, og har mange års erfaring med fotografering i sportsbranchen. De er også fotopartner på Sveriges årlige 450 fodboldskoler, så vi har fået en kompetent partner ombord, som vi håber I vil tage godt imod.

NYHED: Det er i år muligt at sammensætte sit eget fotoark. Du kan på denne måde kombinere holdbillede og portrætfotos på samme ark til kun 149,- inkl. fragt.
 • Deltagere, der har valgt "Ja tak" til fotografering, giver samtidigt samtykke til, at Billedexpressen må sende e-mails og SMS’er til den mailadresse og det telefonnummer, der er oplyst ved købet. 
 • Kontakten fra Billedexpressen vil udelukkende være vedrørende muligheden for at se og bestille billeder taget på dette års DBU Fodboldskole. 
 • Deltagere, der har valgt "Ja tak" til fotografering, vil modtage en tilbudsmail ca. 7 dage efter fodboldskolen. Her kan billederne ses og vurderes online. Det er vigtigt at tage stilling til køb i denne mail indenfor 14 dage, ellers fremsendes der en standard fotopakke inkl. returlabel. Der er dog 30 dages fuld returret på denne fotopakke. Standardpakken sendes hjem til gennemsyn i 30 dage, derefter kan billederne ikke længere sendes retur samt tilbudsprisen frafalder.
 • Standardpakken indeholder følgende: 1 stk. holdbillede 20x30cm (149,00 kr.), 4 stk. portrætbilleder 6x9cm og 1 stk.portrætbillede 13x19cm S/H (149,00 kr.), samt 1 stk.portrætbillede 20x30cm (149,00 kr.)
 • Pakkepris: Ønsker man at købe hele standardpakken betaler man kun 399,00 kr.
 • Køberen er ansvarlig for enhver returnering af billeder. Skulle Billed-Expressen ApS blive nødt til at rykke for betalingen, tillægges et rykkergebyr i overensstemmelse med gældende lovgivning. Køberen skal være myndig.
 • Deltagere, der har valgt "Ja tak" har endvidere givet samtykke til at foto-, video- og lydoptagelser, må anvendes ubegrænset af DBU, DBU A/S og disses samarbejdspartnere, som led i foreningens formålsbestemte aktiviteter (f.eks. redaktionel dækning på DBU’s platforme). Dette gælder med hensyn til varighed, sammenhæng, format, placering og medie, herunder på internet og i sociale medier, hvor optagelserne kan blive delt blandt brugere. Der modtages ikke honorar herfor. Dansk Boldspil-Union er ikke berettiget til at videresælge foto-, video- og lydoptagelser. Holdbilleder med for- og efternavn kan blive offentliggjort i dagspressen og/eller på DBU’s hjemmeside.
Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til at der bliver taget billeder, uden at det har nogen indvirkning på dit barns øvrige deltagelse i fodboldskolen. Dette gøres ved at henvende sig til fodboldskole@dbu.dk eller på telefon 43262222.

Billedexpressen som databehandler:
 • Billed-Expressen håndterer personlige data for at administrere kundeforholdet, gennemføre fotograferingen, opbevare billeder og opfylde kontraktlige forpligtelser. 
 • Persondata som Billed-Expressen behandler: Deltagerens fornavn, efternavn, deltagernummer, adresse, postnummer, by, E-mailadresse, mobilnummer og tidspunkt for registrering.
 • Billeder og data gemmes i maksimalt 12 måneder. Hvis der efter dette tidspunkt er et fortsat kundeforhold, kan billeder og data gemmes længere, men ikke længere end det kontraktlige engagement kræver. 
 • Du har ret til at anmode om adgang til oplysningerne om dig. Du har også ret til at rette ukorrekte oplysninger og anmode om sletning af dine personlige data for de tilfælde, hvor dataene ikke længere er nødvendige for det formål, som de blev indsamlet for.
Alle spørgsmål vedrørende foto skal rettes direkte til Billedexpressen: info@billedexpressen.dk eller på telefon 7070 7010. 

Klageadgang:
Du kan til enhver tid rette klage til DBU på:

Dansk Boldspil-Union
DBU Allé 1
2605 Brøndby
Telefon: 43262222
Telefax: 43262245
fodboldskole@dbu.dk
CVR: 21299014

Disse betingelser er underlagt dansk lovgivning og eventuelle tvister udspringende, heraf skal behandles ved de nationale domstole.

KONTAKT DBU'S FODBOLDSKOLE
Har du ikke været i stand til at finde det svar du søgte på siden her, er du altid velkommen til at kontakte DBU's Fodboldskole support på mail: fodboldskole@dbu.dk eller tlf. 4326 2222

Partnerbanner