Praktiske oplysninger

DBU´s Fodboldskole 2017 er noget helt særligt! Det er nemlig 25. gang, at de første bolde rullede på DBU´s Fodboldskoler. Det kommer naturligvis ikke til at gå stille for sig. Oven i hatten fejrer vi nemlig i år 25-års jubilæum for Danmarks største fodboldtriumf - EM 1992. Dengang Vilfort, Faxe og alle de andre kunne løfte pokalen, havde det ikke kun betydning for landsholdstjernerne. DBU brugte de midler, der kom af EM-gevinsten til at opstarte fodboldskolerne året efter. Sådan hænger dansk fodbold stadig sammen, og derfor har DBU også i år valgt at koble EM-jubilæet og fodboldskolerne sammen. For deltagerne kommer det til at betyde en masse aktiviteter i EM-tegnet - men meget mere om det, når vi kommer lidt tættere på.

Som udgangspunkt er DBU’s Fodboldskole 2017 for børn født i årgang 2002-2009. Denne nedre aldersbegrænsning er besluttet ud fra et fagligt synspunkt. I udgangspunkt er der med aldersbegrænsningen taget hensyn til både børn og trænere, således at der er afstemt i forhold til mængde og intensitet i træningen over de fem dage fodboldskolen varer.

Vi er dog bekendt med at børn i nogen tilfælde (ofte dem der er født først på året), spiller på hold med årgang 2009 fordi de allerede er startet til fodbold. For at tilgodese dette, kan børn fra årgang 2010 født i januar, februar og marts undtagelsesvis få lov at deltage på DBU’s Fodboldskole. 

Hvor og hvornår
Vi tilbyder DBU’s Fodboldskoler hos værtsklubber geografisk fordelt over hele landet i folkeskolernes sommerferie fra uge 26 til 32. Du kan finde den DBU Fodboldskole som nærmest dig, her.

DBU’s Fodboldskoler foregår i dagtimerne mellem klokken 09.00 og 15.00 mandag til fredag i afviklingsugen.

DBU og værtsklubberne er ikke behjælpelig med transport til og fra skolerne, og er derfor ikke ansvarlig for eventuel aflevering og afhentning af deltagerne.

Hvad skal medbringes? 
 • Madpakke til frokost (nogle værtsklubber tilbyder tilkøb af frokost, for oplysninger om dette henviser vi til de pågældende værtsklubber)
 • Fodboldtøj, benskinner, fodboldsokker og fodboldstøvler
 • Solcreme, hvis vejret kræver det 
 • Skiftetøj i tilfælde af regn
Deltagertøj
Når du køber din fodboldskolebillet har du mulighed for at vælge, om du vil afhente dit fodboldskoletøj i én SPORTMASTER butik eller mod ekstra betaling (49 kr.) få tøjet tilsendt med posten.  Bytning af tøj 
Hvis det viser sig, at tøjet er bestilt i en forkert størrelse, kan du få det byttet igennem DBU, såfremt størrelsen er på lager, ved at sende det (for egen regning) til DBU Allé 1, 2605 Brøndby Att. Fodboldskole. Heri vedlægger du en note med hvilken størrelse, du i stedet ønsker, samt hvortil det nye tøj skal sendes. Alle mærker skal sidde i tøjet, og vi bytter kun, såfremt tøjet fremstår i ny og ubrugt tilstand. DBU betaler portoen, når tøjet sendes retur til dig. 
 
Bemærk, at tøjet kan IKKE byttes i SPORTMASTER. 

Gruppesammensætning 
På DBU’s Fodboldskole bliver deltagerne inddelt i grupper af ca. 16. Inddelingen foregår automatisk efter alder og ikke efter deltagernes fodboldmæssige niveau og klubrelation.

Fodboldskolen er stedet, hvor børnene møder nye venner, og forældre behøver derfor ikke være bekymret for, at børn ikke vil trives i en ”ny” gruppe. Vores erfaring viser, at børnene meget hurtigt falder til. Skolelederen vil derfor kun i særlige tilfælde foretage rokader. 

Trænere 
DBU ansætter i samarbejde med værtsklubberne alle trænerne til landets fodboldskoler. Vi forsøger altid, at rekruttere de bedst kvalificerede trænere. Vores mål er, at flest mulige af trænerne på DBU's Fodboldskole er i gang med eller har gennemført en af DBU's træneruddannelser. Alle trænerne arbejder ud fra DBU’s Fodboldskole trænermanual, som sikrer kvalitet og konsekvens i træningerne på skolerne overalt i landet.

Træningerne bliver gennemført under hensyntagen til den fodboldmæssige niveauforskel, der nødvendigvis vil være mellem deltagerne i grupperne. Dygtige og engagerede trænere samt motiverede børn giver den optimale oplevelse. Alle trænere på DBU’s Fodboldskole er tjekket i Det Centrale Kriminalregister. 

Hvis der er en fodboldskoletræner gemt i dig så læs mere her.

Markedsføring
DBU, DBU A/S og disses samarbejdspartnere forbeholder sig ret til at anvende fotos med motiver af autentiske eller opstillede situationer med alle deltagere på DBU's aktiviteter i markedsføringsmæssig sammenhæng uden betaling. 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

113

 • Jeg har været ude at hente spillertøjet til mine to piger, der er tilmeldt fodboldskolen i Fraugde, Odense. Men ak, Sportsmaster fortæller os, at det er umuligt at skaffe spillersæt i den rigtige størrelse, da det vi har bestilt, ikke er blevet leveret af DBU. Hvad skal vi gøre i den situation - kan I gøre noget??
  Vi mangler: 1 par strømper
  1 par shorts str 164-176
  1 t-shirt str. 140-152
  Mvh
  Ole Hein, Over-Holluf-Vej 29, Odense SØ
  ole.hein@skolekom.dk / 30285122
  Pigernes navne: Liva Skovborg Nielsen, U12 og Alma Skovborg Nielsen, U8
  06. august 2017, 20:14    
  Louise74


 • Hej DBU
  Jeg fik ikke hentet tøj før vores ferie til min søn Sylvester, som er på fodboldskole i BSF fra i dag. Det var bestilt til Sportmaster Vimmelskaftet, og nu forlyder det, at de har sendt tøjet retur til jer. Har derfor prøvet at kontakte jer på tlf. 43265400, men uden held. Hvad gør jeg? Kan jeg hente hos jer i dag? Han er rigtig ked af ikke at have det samme på som de andre :o/ Ring gerne 26810760. Mvh Ane (mor til Sylvester)
  31. juli 2017, 13:31    
  Sylvester Steen Nielsen


 • Måske skulle I fremover helt droppe at man kan vælge afhentning i Sportmaster, når det ikke engang ligger klar og pakket pr. spiller.
  Jeg vil da langt hellere betale 49,- i forsendelse, i stedet for at køre til Sportmaster og få at vide at der ikke er flere trøjer!
  Så er 49,- for at være sikker på man får sit tøj ekstremt godt givet ud.
  Vores søn starter fodboldskole på mandag, fik kun shorts og strømper udleveret i dag. (hentede først efter hjemkomst fra ferie, regnede med at tøjet lå pakket / tilmeldt med billet)
  28. juli 2017, 20:08    
  Michael leeming


 • Jeg har lige meldt Mads til fodboldskole, men det er ikke muligt at bestille den rigtige størrelse bluse.
  jeg skal bruge str. 140-152
  Hilsen Mai-Britt
  13. juli 2017, 09:02    
  Mads Rasmussen


 • Til rette vedkommende.
  Jeg var i går i Sports Master Holbæk for at hente min datters fodboldtøj. Jeg fik kun udleveret shorts og strømper og IKKE trøje, i det de ikke havde flere tilbage!?! Eksperidienten mente at de ikke havde fået nok fra jer af... Hvad gør vi? Hvordan skaffer vi en trøje til min datter der starter på fodboldskole på mandag?
  På forhånd tak,
  Kasper Greve Sørensen
  07. juli 2017, 12:55    
  Olivia Greve Sørensen


Vis alle kommentarer