Foto

Fotografering på DBU’s Fodboldskoler 2017
DBU's Fodboldskoler har et samarbejde med Mesterskud omkring fotografering. Som tradition fotograferes alle DBU's fodboldskoledeltagere - individuelt og sammen med holdet. Der er ingen købsforpligtelse forbundet med fotograferingen.

Mesterskud

Du har ved tilmelding til fodboldskolen valgt enten “Ja tak” eller “Nej tak” til at kunne se foto fra sommerens fodboldskole.
Hvis du ved tilmelding har valgt “Nej tak” til at se foto, så sorteres foto af dit barn automatisk fra og slettes. Et “Nej tak” kan ikke fortrydes. 

Du kan sammensætte din egen fotopakke
Hvis du under tilmelding til fodboldskolen har valgt “Ja tak” til at kunne se foto fra fodboldskolen on-line, sender Mesterskud en SMS og e-mail, når billederne ca. 10 dage efter fotografering kan ses og vurderes på web-shoppen. Det giver mulighed for at sammensætte din individuelle fotopakke med billeder på print og med digitale filer.

DBU’s Fodboldskole mest populære fotopakke til kr. 259,- indeholder:
  • 1 ark med 2 stk. 13x18 cm portrætter i DBU standard opstilling (deltager knælende med bold)
  • 1 ark med 2 stk. 13x18 cm portrætter i free-style opstilling (deltager i individuel positur)
  • 1 ark med 18x24 cm holdbillede af deltagerens fodboldhold
  • Digitale portrætter af deltager til download (inkluderer ikke holdbillede)

Ekstra fotoark kan tilkøbes i andre størrelser. Portoomkostninger på kr. 39,- tillægges alle ordrer. Ordren afsendes med post 2-3 uger efter bestilling. Mesterskud leverer dine billeder i speciel fotoemballage for ekstra beskyttelse under forsendelse. 

Alle spørgsmål vedrørende foto skal rettes direkte til Mesterskud: kundeservice@mesterskud.dk

Markedsføring 
DBU, DBU A/S og disses samarbejdspartnere forbeholder sig ret til at anvende fotos med motiver af autentiske eller opstillede situationer med alle deltagere på DBU's aktiviteter i markedsføringsmæssig sammenhæng uden betaling.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første