HOVEDET, KROPPEN, KLUBBEN

Er et tilbud, der hjælper jer med at rekruttere børnespillere, unge spillere og unge frivillige.
’Hovedet, Kroppen, Klubben’ styrker nemlig samspillet mellem jeres klub og den lokale skole.

HVAD
’Hovedet, Kroppen, Klubben’ er tre fagdage for skoler, bestående af en Trivselsdag (Hovedet), en Sundhedsdag (Kroppen) og en ’Åben Skole’ dag (Klubben) for både ind- og udskoling. 
  • Jeres klub bliver vært for ’Åben Skole’ dagen (Klubben), der afholdes som et samarbejde mellem jer og en lokal skole. Aktiviteten bygger på de gode erfaringer mange klubber havde med ’Kom ud af PomFRITTEN’.
  • Dagen giver både små og store elever en forsmag på, hvordan det er at være medlem og/eller frivillig i jeres fodboldklub. 
  • Når I vælger at invitere en skole til ’Åben Skole’ dagen, bliver de automatisk tilbudt at afholde en Sundhedsdag og en Trivselsdag. Sundheds- og Trivselsdagene kræver ikke noget af jer, men gør det endnu mere attraktivt for skolerne at deltage i ’Åben Skole’ dagen i jeres klub. I kan finde et informationsark målrettet skolerne HER.
HVORDAN
DBU stiller med to instruktører, der står for afviklingen af hele ’Åben Skole’ dagens program.
  • DBU sørger for alle materialer til afviklingen.
  • Aktiviteterne foregår I jeres klub og/på jeres baner medmindre andet aftales. Der skal nemlig gerne være klubhus/lokaler til undervisning, omklædningsrum, vand, strøm samt et græsareal svarende til minimum ½ 11-mandsbane.
  • I stiller med en klubperson, der kan åbne klubhuset for skolen, når de ankommer. Det anbefales at personen er tilstede i hele tidsrummet (8.00-15.00), men det er ikke et krav.  
  • I har som værter mulighed for at holde et kort oplæg for henholdsvis ind- og udskolingseleverne i tidsrummet kl. 13.00-15.00, hvor I kan fortælle om jeres klub og mulighederne for at blive medlem/frivillig.
HVORNÅR
De mulige datoer for afholdelse af ’Åben Skole’ dagen ligger i perioden 3. april - 1. juni 2018 (begge dage inklusiv). DBU’s instruktører, der står for afviklingen af ’Åben Skole’ dagen, kører gennem landet i perioden, og herunder følger en oversigt over hvornår de er hvor:
  • Jylland:      3. april - 4. maj
  • Fyn/Sjælland/København/Lolland-Falster/Bornholm: 7. maj - 1. juni

HVAD KOSTER DET?
Deltagelse i 'Hovedet, Kroppen, Klubben’ koster 4500 kr.
 
Beløbet dækker, at DBU stiller med to instruktører, der står for afviklingen af ’Åben Skole’ dagen samt materiale til skolen, så de selv kan afvikle Sundhedsdagen og Trivselsdagen.
I kan eventuelt lave en aftale med skolen om at dele betalingen.

Ønsker I at afvikle ’Åben Skole’ dag for mere end 100 indskolingselever og 60 udskolingselever, kan det bookes mod en ekstra betaling.
 
I kan tilmelde jer her allerede nu – vær opmærksom på, at der er et begrænset antal afviklinger tilgængelig i hver landsdel

Har I spørgsmål så kontakt:

Simone Skejø eller Louise Poulsen Telefon 46323366 Mail: fagdage@dbu.dk 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første