HOVEDET, KROPPEN, KLUBBEN

Er et tilbud til jer, der ønsker at rekruttere børnespillere, ungdomsspillere og unge frivillige.
’Hovedet, Kroppen, Klubben’ styrker nemlig samspillet mellem jeres klub og den lokale skole.

HVAD
’Hovedet, Kroppen, Klubben’ er tre fagdage for skoler, bestående af en Trivselsdag (Hovedet), en Sundhedsdag (Kroppen) og en ’Åben Skole’ dag (Klubben) for både ind- og udskoling. 
  • Jeres klub bliver vært for ’Åben Skole’ dagen (Klubben), der afholdes som et samarbejde mellem jer og en lokal skole. Aktiviteten bygger på de gode erfaringer mange klubber har haft med ’Kom ud af PomFRITTEN’.
  • Dagen giver både små og store elever en forsmag på, hvordan det er at være medlem og/eller frivillig i jeres fodboldklub. 
  • Når I vælger at invitere en skole til ’Åben Skole’ dagen, bliver de automatisk tilbudt at afholde en Sundhedsdag og en Trivselsdag. Sundheds- og Trivselsdagene kræver ikke noget af jer, men gør det endnu mere attraktivt for skolerne at deltage i ’Åben Skole’ dagen. 
  • Vi har udformet en mail-skabelon, som det er oplagt at benytte hvis I gerne vil i kontakt med en lokal skole, og invitere dem til 'Åben Skole' dag i jeres klub. Sammen med mailen kan i med fordel vedhæfte et faktaark med information om 'Hovedet, Kroppen, Klubben'. Begge dele kan findes her.
HVORDAN
DBU stiller med to instruktører, der står for afviklingen af hele ’Åben Skole’ dagens program.
  • DBU sørger for alle materialer til afviklingen.
  • Aktiviteterne foregår I jeres klub medmindre andet aftales. I stiller følgende til rådighed på dagen: Klubhus/lokaler til undervisning, omklædningsrum, vand, strøm samt et græsareal svarende til minimum ½ 11-mandsbane.
  • I stiller med en klubperson, der kan åbne klubhuset for skolen, når de ankommer. Det anbefales at personen er tilstede i hele tidsrummet (8.00-15.00), men det er ikke et krav.  
  • I har som værter mulighed for at holde et kort oplæg for henholdsvis ind- og udskolingseleverne i tidsrummet mellem kl. 13.00-15.00, hvor I kan fortælle om jeres klub og mulighederne for at blive medlem/frivillig.
HVORNÅR
De mulige datoer for afholdelse af ’Åben Skole’ dagen ligger i perioden 27. august - 12. oktober 2018,
DBU’s instruktører, der står for afviklingen af ’Åben Skole’ dagen, kører gennem landet i perioden, og herunder følger en oversigt over, hvornår de er hvor:

 Fyn  27. aug - 2. sep 
 Jylland  3. sep - 19. sep
 Sjælland/København/Lolland-Falster/Bornholm
 20. sep - 12. okt

Vi er dog fleksible i forhold til datoer, så hvis I har særlige ønsker, der ikke passer ind i ovenstående turplan, hører vi gerne fra jer alligevel.

HVAD KOSTER DET?
Deltagelse i 'Hovedet, Kroppen, Klubben’ koster 4500 kr.
 
Beløbet dækker, at DBU stiller med to instruktører, der står for afviklingen af ’Åben Skole’ dagen samt materialer til skolen, så de selv kan afvikle Sundhedsdagen og Trivselsdagen.
I kan eventuelt lave en aftale med skolen om at dele betalingen.

'Åben Skole' dagen har en maksimal kapacitet på 100 indskolingselever og 60 udskolingselever. Både indskolingen og udskolingen skal deltage på dagen.
Ønsker I at invitere flere elever end det maksimalt tilladte, fra samme skole, kan der afholder en ekstra 'Åben Skole' dag mod et gebyr på 2500 kr.
 
I kan tilmelde jer her allerede nu – vær opmærksom på, at der er et begrænset antal afviklinger tilgængelig i hver landsdel

For mere information:
Kontakt projektkoordinator Simone Deisting Skejø på telefon 46 34 07 47 eller mail: fagdage@dbu.dk 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første