Tilmelding: 'Hovedet, Kroppen, Klubben' - 3 Fagdage

Her har du mulighed for at tilmelde din skole/klub til deltagelse i ’Hovedet, Kroppen, Klubben'- 3 Fagdage i samspil med DBU og KOMPAN, som er et nyt undervisningstilbud, målrettet både ind- og udskolingen.

Vi glæder os til at komme Danmark rundt, og give både små og store elever viden om sundhed og trivsel. Konceptet indebærer en Sundhedsdag og en Trivselsdag, som skolerne selv afvikler, samt en ’Åben Skole’ dag med sjove aktiviteter for indskolingseleverne, og fokus på frivillighed for udskolingseleverne.'Åben Skole' dagen afvikles i samarbejde med – og i en lokal fodboldklub. 

Der er nu åbent for tilmeldinger til forårssæsonen 2018, hvor DBU’s instruktører, der står for afvikling af ’Åben Skole’ dagen, kører landet rundt fra d. 3. april til d. 1. juni 2018 (begge dage inklusiv).
Du kan se på planen nedenfor, hvornår instruktørerne er i dit område, og hvornår det derfor som udgangspunkt er muligt at afholde ’Åben Skole’ dag for din skole/klub.

  • Jylland:                                                                                                                        3. april - 4. maj 2018
  • Fyn/Sjælland/København/Lolland-Falster/Bornholm:                               7. maj - 1. juni 2018

Vi er dog fleksible i forhold til datoer, så hvis du har særlige ønsker, der ikke passer ind i ovenstående turplan, hører vi gerne fra dig alligevel.

Hvis du tilmelder dig som en klub, er det dig der inviterer den lokale skole. Tilmelder du dig som en skole – der ikke har kontakt eller kendskab til den nærmeste klub-mulighed, hjælper vi dig gerne på vej.

Hvis du allerede har kontakt med en skole/klub, som du har aftalt at arbejde sammen med omkring afvikling af 'Åben Skole' dagen, bedes du skrive det i feltet ’Bemærkninger', nederst på siden.

OBS: Der kan maksimalt deltages med 100 indskolingselever og 60 udskolingselever på en 'Åben Skole' dag. Ønskes deltagelse med flere elever, er det muligt at afholde ekstra 'Åben Skole' dage mod et gebyr på 2250 kr.


Kontaktinfo
*
*
Skole/klub info
*
*
*
*
*
Herunder kan du angive 2 ønsker til ugedag for afvikling af ’Åben Skole’ dagen
*