Tilmelding: 'Hovedet, Kroppen, Klubben' - 3 Fagdage

Her har du mulighed for at tilmelde din klub/skole til deltagelse i ’Hovedet, Kroppen, Klubben'- 3 Fagdage

'Hovedet, Kroppen, Klubben' består af en Sundhedsdag og en Trivselsdag, som skolerne selv afvikler, ved hjælp af udførligt downloadmateriale, samt en ’Åben Skole’ dag med sjove aktiviteter for indskolingseleverne, og fokus på frivillighed for udskolingseleverne. 'Åben Skole' dagen afvikles i samarbejde med – og i en lokal fodboldklub.

Det er muligt at deltage i 'Hovedet, Kroppen, Klubben igen i sommeren/efteråret 2018, hvor afholdelse af 'Åben Skole' dagene finder sted i perioden 27. august - 12. oktober. Herunder findes en oversigt over hvornår det som udgangspunkt er muligt at afholde 'Åben Skole' dag, i de forskellige landsdele:

Fyn 27. aug - 2. sep
Jylland 3. sep - 19. sep
Sjælland/København/Lolland-Falster/Bornholm
20. sep - 12. okt

Vi er dog fleksible i forhold til datoer, så hvis du har særlige ønsker, der ikke passer ind i ovenstående turplan, hører vi gerne fra dig alligevel.

  • Hvis du tilmelder dig som en klub, er det dig der inviterer den lokale skole.
  • Tilmelder du dig som en skole – der ikke har kontakt eller kendskab til den nærmeste klub-mulighed, hjælper vi dig gerne på vej.
  • Hvis du allerede har kontakt med en skole/klub, som du har aftalt at arbejde sammen med omkring afvikling af 'Åben Skole' dagen, bedes du skrive det i feltet ’Bemærkninger', nederst på siden. 


OBS: Der kan maksimalt deltage 100 indskolingselever og 60 udskolingselever på en 'Åben Skole' dag. Både indskolingen og udskolingen skal deltage på dagen.
Ønskes deltagelse med flere elever end det tilladte, fra samme skole, er det muligt at afholde en ekstra 'Åben Skole' dag mod et gebyr på 2500 kr.


 Jylland  3. april - 27. april 2018
 Fyn  30. april - 4. maj 2018
 Sjælland/København/Lolland-Falster/Bornholm
 7. maj - 1. juni 2018

Kontaktinfo
*
*
Skole/klub info
*
*
*
*
*
*
Accept af betingelser for tilmelding
*