Tilmelding: 'Hovedet, Kroppen, Klubben' - 3 Fagdage

Her har du mulighed for at tilmelde din klub/skole til deltagelse i ’Hovedet, Kroppen, Klubben'- 3 Fagdage

'Hovedet, Kroppen, Klubben' består af en Sundhedsdag og en Trivselsdag, som skolerne selv afvikler, ved hjælp af udførligt downloadmateriale, samt en ’Åben Skole’ dag med sjove aktiviteter for indskolingseleverne, og fokus på frivillighed for udskolingseleverne. 'Åben Skole' dagen afvikles i samarbejde med – og i en lokal fodboldklub.

Der er stadig åbent for tilmeldinger til forårssæsonen 2018, hvor DBU’s instruktører, der står for afvikling af ’Åben Skole’ dagen, kører landet rundt fra den 3. april - 1. juni 2018.
Du kan se på planen nedenfor, hvornår instruktørerne er i dit område, og hvornår det derfor som udgangspunkt er muligt at afholde ’Åben Skole’ dag for din klub/skole. Vær opmærksom på at der kun er få ledige datoer tilbage, hvor det er muligt at afholde 'Åben Skole' dagen, og at du kan se hvilke her på vores TURPLAN.


Jylland 
3. april - 27. april
Fyn 
30. april - 4. maj
Sjælland/København/Lolland-Falster/Bornholm
7. maj - 1. juni


Vi er dog fleksible i forhold til datoer, så hvis du har særlige ønsker, der ikke passer ind i ovenstående turplan, hører vi gerne fra dig alligevel.

  • Hvis du tilmelder dig som en klub, er det dig der inviterer den lokale skole.
  • Tilmelder du dig som en skole – der ikke har kontakt eller kendskab til den nærmeste klub-mulighed, hjælper vi dig gerne på vej.
  • Hvis du allerede har kontakt med en skole/klub, som du har aftalt at arbejde sammen med omkring afvikling af 'Åben Skole' dagen, bedes du skrive det i feltet ’Bemærkninger', nederst på siden. 


OBS: Der kan maksimalt deltage 100 indskolingselever og 60 udskolingselever på en 'Åben Skole' dag. Både indskolingen og udskolingen skal deltage på dagen.
Ønskes deltagelse med flere elever end det tilladte, fra samme skole, er det muligt at afholde en ekstra 'Åben Skole' dag mod et gebyr på 2500 kr.


 Jylland  3. april - 27. april 2018
 Fyn  30. april - 4. maj 2018
 Sjælland/København/Lolland-Falster/Bornholm
 7. maj - 1. juni 2018

Kontaktinfo
*
*
Skole/klub info
*
*
*
*
*
*