Uddannelse og Kurser

DBU tilbyder tre forskellige kurser til lærere og pædagoger. Kurserne giver dig en indsigt i arbejdet med fodbold i skolen som motiverende aktivitet til stor gavn for elevernes aktivitetsniveau og indlæringsevne og giver dig de arbejdsredskaber, du skal bruge i arbejdet med fodbold i skolen.

Fodbold sætter skolen i bevægelse  er et tre timers kursus, og giver inspiration til fodboldrelaterede bevægelsesaktiviteter, som sikrer, at alle elever på alle niveauer kan være med og få udbytte af aktiviteterne. 

Fodbolduddannelse til fagidrætslærere- og pædagoger indeholder to workshops med henholdsvis fem timers introduktion og tre timers praktisk træning på jeres egen skole. Uddannelsen indeholder specifikke læringsmål rettet mod undervisning med elever i idrætsklasserne. 

Fodbold – Krop og kompetencer er et uddannelsesforløb i samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, VIA University College, DGI, Dansk Skoleidræt og DBU. Forløbet strækker sig over syv uger. Uddannelsen tilbydes indtil videre i følgende kommuner: Aalborg, Frederikssund, Herning Ringkøbing-Skjern og Slagelse. Uddannelsen vil løbende blive tilgængelig i flere kommuner. 


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første