En Del af Noget Større-prisen

Stem på din favorit her og vind to VIP-billetter til en valgfri landskamp i 2019. Vinderne bliver offentliggjort til DFA lørdag d. 2. marts.

#EqualGame-kampagnen
Alle har ret til at blive forelsket i fodbold, uanset hvem man er eller hvor man kommer fra. 
Derfor har UEFA via sin #EqualGame-kampagne fortalt historien om Superligaklubben Randers FC's projekt ’Minipraktikant’, der består af teenagere med fysiske og psykiske handicap, som har brug for et afbræk fra skolen én gang om ugen.
Her udfører de unge et stykke arbejde, der er tilrettelagt efter deres egne ønsker og evner. Blandt andet hjælper de klubbens materialefolk med at vaske spillernes træningssæt, anretter mad for spillere og personale samt klargør klubbens lounges til hjemmekampe og arrangementer.

Projekt Krop og Kultur

Unge med ’ondt i livet’ skal have mulighed for at uddanne sig til fodboldtrænere. Det er især unge, der står uden job eller ikke har en uddannelse, der skal på fodboldbanen i 13 uger. 
Det er Guldborgsund Kommune, Lolland Kommune og Region Sjælland, der i samarbejde med DBU Lolland-Falster skal hjælpe de unge tilbage på sporet.
Indtil videre har der været fem hold igennem, og erfaringerne viser, at de unge er blevet mere positive, aktive og konstruktive i deres hverdag. Desuden får de et bedre selvværd og giver samtidig udtryk for, at de har fået mod på at starte på en uddannelse.

Asylum United

Hos Asylum United har man skabt et fodboldfællesskab for kvindelige asylansøgere. Med træninger, træningsture og kampe skal kvinders fællesskaber styrkes i landets asylcentre. 
Organisationen afholder også sociale aktiviteter, hvor de har været inde at se landskampe, ligesom spillerne har deltaget i fodboldturneringer under Folkemødet på Bornholm og Roskilde Festival.

Aktivitet og fællesskab på Ærø

På Ærø er det ikke længere reglen men derimod undtagelsen, at en fodboldkamp bliver aflyst. 
For med hjælp fra blandt andre DBU Fyn og Ærø Kommune er Marstal IF, der samarbejder med øens resterende klubber om at samle fodbolden hos Marstal IF, kommet de mange aflyste kampe til livs. 
Selvom Marstal IF troligt troppede op til udebanekampe, oplevede klubbens medlemmer, at ugens naturlige højdepunkt, weekendens kampe, blev ramt af aflysninger, lige så snart udehold skulle gæste Ærø.
Derfor er klubben begyndt at gøre en tur ud af besøget på Ærø ved at finde overnatninger samt stå for transport for udeholdene med hjælp fra øens kommune. 

 

.

En Del Af Noget Større-prisen
De nominerede*
Kontaktoplysninger
*
*
*
DANSK BOLDSPIL-UNION