Gaveindsamlinger

Havdrup kunstgræsanlæg

Formålet med indsamlingen er at etablere et kunstgræsanlæg i Havdrup. I forbindelse med en ny kunstgræsanlæg i Solrød kommune beliggende i Havdrup By skal Havdrup Fodbold indsamle 500.000 kr (nedsat til 100.000kr på Solrøds byrådsmøde den 15. februar 2021) og give som gave til projektet. Dette er en forudsætning for at projektet kan påbegyndes. Der er allerede opsparet en del midler og der søges fonde til at kunne dække dette beløb, så klubben kan undgå at stifte gæld. Derfor vil en gaveindsamling være et perfekt supplement til at komme tættere på målet. Hvis projektet ikke bliver til noget I 2021 vil pengene blive stående til et kommende kunstgræsanlæg.

Havdrup GI

fundraisingItem.Club.Name logo
Indsamlingsperiode:
-
HUSK at indtaste CPR-nummer, hvis du ønsker at DBU skal sørge for, at du opnår skattefradrag for din gave!
Repræsenterer du en klub, som ønsker at oprette en gaveindsamling hos DBU, så finder du mere information og hjælp hér.
Jeg giver hermed samtykke til, at mit navn og donation må offentliggøres ved opslag i klub og/eller på klubbens hjemmeside/sociale medier.
DBU indberetter virksomheders gaver til SKAT via det opgivne CVR-nummer, så virksomheden sikres skattefradrag for den. Såfremt du ikke ønsker dette, bedes du skrive til DBU via: gaveindsamling@dbu.dk.