Hyldest til alle de frivillige

Fodboldklubber er dybt afhængige af frivillige, der hver dag skaber det Fodbolddanmark, vi alle kender. Derfor fortjener de mange ildsjæle rundt i landet at blive hyldet for alt deres arbejde. I de sidste måneder har alle landets klubber haft mulighed for at indstille frivillige til at modtage en særlig pris, så de kan blive hyldet for deres vigtige arbejde. 

Frivillig med u10 piger, 2019 Foto: Anders Kjærbye, fodboldbilleder.dk
Fristen for at indstille frivillige er udløbet, og næste skridt er, at en jury vælger de 50 frivillige, som skal fejres for deres indsats.
DBU og Arbejdernes Landsbank har i de seneste måneder givet hele Fodbolddanmark mulighed for at indstille frivillige, som gør en stor forskel for deres fodboldklub.
Juryen vælger nu 50 frivillige, som får en hyldest i forbindelse med en landskamp i 2020.

Hvorfor skal de frivillige hyldes?
Kiosken skal passes, U-12 skal trænes, og regnskabet skal stemme - der er mange former for frivillighed i de danske fodboldklubber.
De frivilliges indsats for fællesskabet gør, at alle kan spille fodbold - også selvom ambitionerne eller evnerne ikke rækker til landsholdet.
Uanset hvad de frivillige udfører af opgaver i klubben, er arbejdet uvurderligt og afgørende for fodbolden fra lilleput til landshold i Danmark – og det fortjener alt sammen at blive hyldet.
Se spillere fra Herrelandsholdet hylde de frivillige her.