Priser

I forbindelse med at kunne benytte Klub-CMS er der 2 typer obligatoriske udgifter: brug af systemet og domæne (inkl. mail-/webhotel).  Priserne nedenfor er baseret på brug af One.com i forbindelse med domæne og mail-/webhotel. Læs mere om disse ting her.


Billigt det første år - og de næste
Selve brugen af systemet tilbydes af DBU gratis det første måned - sådan så I lige kan se og teste før I tager den endelige beslutning. 

Da domæne er essentielt, skal man dog ved bestillingen også tage stilling til, om man vil købe et nyt eller beholde ét, man har i forvejen. Hvis man bestiller et nyt, betaler man for det med det samme, men man kan bruge domænet inkl. mail-/webhotel alligevel, hvis man efter de 3 måneder skulle vælge en anden løsning end Klub-CMS.

Den årlige pris for brug af Klub-CMS er kr. 3.890,- inkl. moms. Beløbet reguleres hvert år med en stigning på ca. 2%. 

Afregningen sker via den faste faktura til klubben og bliver udsendt hvert år i januar måned. Det vil sige - at hvis I har bestilt Klub-CMS i april - så vil I til januar blive faktureret for de resterende måneder (minus det gratis måned).

Dertil skal evt. lægges udgifter til domæne og mail-/webhotel. Prisen for oprettelsen af dette er kr. 322,50 inkl. moms. Dette beløb inkluderer:

  • Et oprettelsesgebyr
  • 1. års webhotel
  • 1. års dk-domæne+oprettelse (har man et domæne i forvejen, som man bare vil have flyttet, er prisen kr. 272,50 inkl. moms).

Efter det første år er den årlige pris for domæne kr. 50,- og for webhotel 135,- (begge beløb inkl. moms).


Betalingen for Klub-CMS bliver benyttet til at sikre drift, support og videreudvikling af systemet fremadrettet.