FAQ om iCal - iOS enheder

Her på siden samler vi de mest generelle spørgsmål/svar vedr. iCal (integrerbare kalenderdata)

Spørgsmål: Jeg har valgt ical på en pulje og kampene vises fint i min kalender på min Iphone. Jeg vil dog fjerne puljekalenderen og i stedet bare have holdets kampe. Men hvordan fjerner jeg en kalender igen?
Svar: Tryk på Indstillinger (iPhonens indstillinger altså) > Konti og adgangskoder > Abonnementskalendere. Tryk påAbonnementskalendere, og tryk på den kalender, du vil slette. Tryk på Slet konto, og tryk på Slet konto igen for at bekræfte. Kalenderabonnementet fjernes.

Spørgsmål: Kan jeg abonnere fra min kalender på min PC også?
Svar: Det kan du godt. Det sker bare ikke automatisk. Du modtager en mail med ical adressen i. Læs her hvordan du importerer en internetkalender ind i Outlook eller her hvis du har Google kalender.

Spørgsmål: Hvor i app'en finder jeg muligheden for at abonnere på en ical kalender for mit favorithold?
Svar: Gå i "Mine hold" og vælg dit hold. Vælg "Mere" i bundmenuen og dernæst "Føj hold eller pulje til kalender". Eller gå via Turneringer, find rækken/puljen, vælge "Mere" og tilføj så puljen til din kalender.
Eller inde på holdet,  hvor der ligger en "Mere" knap.

Spørgsmål: Linket jeg får tilsendt i servicemailen er ikke aktivt - hvad gør jeg så?
Svar: Skyldes at dit mailprogram blokere for det aktive link. Kopier i stedet adressen og indsæt den i browserens adresselinje.

Spørgsmål: Jeg får en fejl, når jeg vil abonnere på en kalender. Hvad skyldes det?
Svar: Det KAN skyldes at du befinder dig på et trådløst netværk, som ikke tillader det. Prøv at hoppe af Wifi'en og forsøg igen med f.eks. 3G/4G.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

5

 • Kan ikke abonnere.
  Kan ikke abonnere på kalenderen
  "TeamProgram.ashx" fra "ical.dbu.dk"
  05. september 2017, 17:20    
  Ukendt bruger


 • @Lasse,

  Jo, iCal lander til Android i app'en i en af de næste versioner. Vi havde håbet at Google kom med en lige så smidig metode som Apple, og derfor har vi afventet lidt. Men det er desværre ikke tilfældet, så nu må vi blot give brugeren mulighed for selv at arbejde videre med ical-adressen.

  Det er i øvrigt ikke en betalingsfunktion. Man kan fint gå via Turneringer, finde rækken/puljen, vælge "Mere" og så tilføje puljen til sin kalender.
  05. april 2015, 22:01    
  Heidi Lüthje


 • Kommer der ikke snart mulighed for iCal til android eller bare et link til iCal inde på hjemmesiden. Den slags burde altså heller ikke være en betalings funktion.
  05. april 2015, 21:36    
  Ukendt bruger


 • @thomas,

  Du skal finde ical adressen inde på Indstillinger, Epost, kontakter og kaelndere, og den valgte abonnementskalender og tage en kopi af den (adressen ligger under "Server"). Den kan du så f.eks. e-maile til dig selv, og så fra din Mac af gå ind i dit kalenderprogram og tilføje en internet kalender.

  Det er ikke noget som vi kan styre desværre, så ovenstående er måden at gøre det på.
  03. marts 2015, 09:29    
  Heidi Lüthje


 • Hvordan får jeg det til at virke på iCloud, så den også automatisk synkronisere på min computer.
  02. marts 2015, 22:42    
  Thoffmannmadsen