FAQ om iCal - Android

Her på siden samler vi de mest generelle spørgsmål/svar vedr. iCal (integrerbare kalenderdata) - Android enheder

 

FAQ om iCal
Spørgsmål Svar

Hvordan bruger jeg et iCal link til at få kampene i min Google kalender?

Læs mere her

Hvor i app'en finder jeg muligheden for at abonnere på en ical kalender for mit favorithold? Gå i "Mine hold" og vælg dit hold. Vælg "Mere" i bundmenuen og dernæst "Føj hold eller pulje til kalender".

Jeg får en fejl, når jeg vil abonnere på en kalender. Hvad skyldes det? Det KAN skyldes at du befinder dig på et trådløst netværk, som ikke tillader det. Prøv at hoppe af Wifi'en og forsøg igen med f.eks. 3G.

 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

4

 • @thomas
  Tak for din besked. Det får vi lige kigget på.
  04. september 2017, 10:48    
  Heidi Lüthje


 • Hej DBU,

  Jeg har samme problem som @AkkerDK. Ad omveje kan jeg se at "webcal" ikke linker ind til en internetadresse, men kun kan åbnes af outlook... I outlook kan man tilgenæld finde en http adresse som herefter kan kopieres direkte over i f.eks. Chrome. Chrome downloader en herefter en ics fil som kan importeres direkte i Google kalenderen.
  Kære DBU... tag venligst hovedet op af jorden og kig jer omkring det er længe siden vi skrev 2001 og alle kørte på windows XP og var tvangsindlagt til outlook.... Vi skriver 2017 og langt størstedelen af verdens smartphones kører Android og ikke iOS....
  28. august 2017, 08:44    
  Thomas Lundgaard


 • @AkkerDK

  Det kan være dit mailprogram som blokerer for noget. Prøv at kopiere den tekststrengen ind i adressefeltet i browseren og se om det ikke spiller. Ellers send mailen til fodbold@dbu.dk, så kigger vi på at hjælpe dig videre.
  14. juni 2017, 15:12    
  Heidi Lüthje


 • Jeg modtager altså ikke noget der er et link ... Det påstås i mailen at der er et Link til iCalc, og så står der ellers en lang tekststreng nedenunder, men det fungerer bare ikke som et link?
  14. juni 2017, 09:45    
  AkkerDK