Se tidligere spørgsmål

Hjemmebanen bliver ikke længere udviklet eller supporteret. Programmet er gratis at downloade, men det kan ikke garanteres at Hjemmebanen er kompatibelt med de nyeste browsere og styresystemer.


 ? Kunne man ikke angive inde hvor man søger efter øvelser, evt. i en parentes efter emnet man søger efter, hvor mange forekomster der er indenfor hovedområdet???
 ! Hvis du står i Øvelser og vælger f.eks. "Teknisk træning" i den øverste dropdown liste (vælg tema) og derefter trykker på "søg", så fremkommer alle "hits" på dette, samtidig med at der over listen er anført hvor mange øvelser som findes i kategorien. Du kan også snævre søgningen endnu mere ind ved at angive et undertema (f.eks. Spark) og så trykke søg. Nu bliver resultatet færre øvelser. Ydermere kan du så - hvis du ønsker det - bruge den sidste mulighed for at snævre søgningen ind, nemlig ved at vælge alde
   
 ? Kommer der ikke en data Bank med øvelser???
 ! Jo, det gør der. Du kan læse mere i Bulletin nr. 6 2002
   
 ? Kan jeg få spillerne til at løbe imellem kegler uden at bruge en masse trin?
 ! Ja, det kan du! Hold SHIFT-knappen nede, og tegn nu den bane du ønsker at spilleren skal løbe. Se også "Alternativ løbebane (frihånds)" i hjælp-funktionen.
   
 ? Skal modtageren selv have et hjemmebaneprogram for at se øvelser jeg mailer til vedkommende?
 ! Nej, hvis modtageren kun skal SE din øvelse, kan han/hun gratis downloade vores "Hjemmebanen Player" fra DBUs hjemmeside.
Skal modtageren kunne redigere i din øvelse eller oprette nye, er det nødvendigt at han/hun også har købt Hjemmebanen.
   
 ? Duer hjemmebanen til Machintosh computere?
 ! Nej, desværre kan Hjemmebanen ikke bruges på "Mac" PC'ere.
   
 ? Jeg kan ikke få sharewareversionen til at køre. Kan det have noget at gøre med jeg har haft den afinstalleret og gen installeret??
 ! Ja, det har det. Af sikkerhedsmæssige årsager kan sharewareversionen kun installeres een gang. Løsning: Vent på dit password fra DBU, hvorefter programmet kan køre igen.
   
 ? Jeg kan ikke finde de 15 børneøvelser som ligger i programmet?
 ! Har du installeret programmet som foreslået af systemet, ligger øvelserne på dit C-drev. Dvs. "åbn øvelse", vælg C:, program files, DBU, Hjemmebanen, børneøvelser.
   
 ? Når jeg skal registrere mig på jeres hjemmeside, kan jeg ikke få lov. Den kommer hele tiden med en fejlmelding om at jeg skal skrive 10 cifre.
 ! Formatet hedder dd-mm-åååå. F.eks. 18-04-1967. Husk stregerne imellem tallene!
   
 ? Er det muligt, at lave boldens bane således, at den ikke er ret, ligesom der er gjort i trin 2 i den medfølgende øvelse: "12. Højdere"?
 ! Ja, du skal holde SHIFT-knappen nede og så trække bolden med musen. Så kan du selv tegne boldens bane. Det samme kan du gøre med spillerne!
   
 ? Kan man "optage"/gemme en "taktik", så man kan bruge den senere...?
 ! Ja, Filer/Gem øvelse/Gem øvelse som for at gemme. Når du senere vil bruge øvelsen igen, skal du gå op under Filer/Åben øvelse (Crtl + O).
   
 ? Hvordan gemmer man sin trup...?
 ! Går op under Filer/Gem trup/Gem trup som.
   
 ? Jeg har sat alle mine spillere på banen, men nu kan jeg ikke flytte dem ud igen. Hva' gør jeg forkert...?
 ! Hvis du vil fjerne en spiller fra banen, skal du trække spilleren ned på skraldespanden.
   
 ? Hvordan flytter man keglerne og/eller målet inde på banen, når man har sat dem/det på een gang...?
 ! Tager fat med musen og flytter dem til de nye placeringer. Dette kan kun gøres på trin et.