Quick-hjælp til Hjemmebanens version 2.0!

Dette afsnit er til dig, som netop er blevet den heldige ejer af Hjemmebanen, og som mangler et par tips til at komme i gang på!

Hvis du holder musen henover et symbol - vil en lille hjælpetekst fortælle dig dets funktion.

 
1.
Ude til højre i skærmbilledet kan du se hvilket trin af din øvelse, du p.t. befinder dig i. Trin 1 er udgangspunktet i din øvelse. Dvs. at du skal sørge for at indsætte alle de spillere og hjælpemidler, du skal gøre brug af i hele din øvelse. Træk med- og modspillere ind på banen. Træk bold og evt. kegler ind. Pilene bruges kun i print-øjemed og kan i øvrigt kun indsættes i et pausetrin - f.eks. hvis du vil ha' et print med til træning. Så dem bruger vi ikke lige i denne øvelse.
 
 
2.
I trin 1 sætter du så spillere og kegler og bold i "startposition".
 
 
3.
Klik derefter på "tilføj trin" (2-tallet er nu fremhævet i trinviseren ude til højre af skærmen) - dermed er trin 2 af din øvelse aktiveret.
 
 
4.
Træk nu en eller flere spillere til dennes/disses næste position. Gør det samme med bolden.
 
 
5.
Klik derefter på "nyt trin" (3-tallet er nu fremhævet i trinviseren ude til højre af skærmen) - dermed er trin 3 af din øvelse aktiveret. Byg evt. resten af øvelsen færdig i det antal trin du ønsker - jf. punkt 3 og 4.
 
 
6.
Når sidste trin er færdigt - klik på play-knappen (afspil øvelse).

 
 
7.
Nu ser du din øvelse udført fra start til slut!
 
 
8.
Klik på menuen "filer" og "gem øvelse", hvis du ønsker at gemme din øvelse i dit arkiv eller klik på "ny øvelse" for at starte helt forfra med en ny øvelse.

 Prøv også.

..at trække en spiller fra trupdelen til venstre - og bemærk at nu kommer navnet med ind!

..at trykke på feltet "NOTER" - nu får du et skrivefelt op, hvor du kan anføre dine bemærkninger til din øvelse - disse bliver naturligvis påført, hvis du lavede et print af denne øvelse!

...at indtaste navn og varighed på din øvelse - disse printes naturligvis også ud!

Det var lidt hjælp til at komme i gang på. Men der vil sikkert hurtigt være spørgsmål som melder sig. Fortvivl ikke! I menuen "Hjælp" finder du et endog meget udbygget afsnit om alle funktioner i programmet. Søg f.eks. på "løbebane" (fanebladet "Search") - og se hvad der sker! 

Vi anbefaler dig at kigge hjælp-funktionen godt igennem, således at du rigtig kan gøre brug af alle finesserne i programmet.

Rigtig god fornøjelse med Hjemmebanen!

mvh
DBU Uddannelse

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første