Referencer

 
Vi synes selv at Hjemmebanen er et fremragende værktøj til fodboldtrænere. Men overvejer du at købe, så er det altid rart at høre hvad slutbrugerne synes.

Her er nogle eksempler på tilbagemeldinger fra vores slutbrugere:

 


 
"Jeg er meget glad for programmet. Bruger det meget. Eks. til holdopstilling inden en kamp, er den fortrinlig til. Pengene er givet godt ud. Det lige før, at man skulle give mere for den, for det er sku’ sjældent man får et program så billigt, med SÅ mange funktioner."

Jens Møltov
Træner for Korsør's Lilleput 91
 

"For trænere, der ligesom jeg, lider af hukommelsessvigt, når man står med 15 mere eller mindre koncentrerede krudtugler til et træningspas, er Hjemmebanen en klar fordel. Hjemme kan man i ro og mag forberede træningspasset og printe øvelser m.v. ud.

Hjemmebanen hjælper til at holde styr på begivenhederne både før, under og efter træningen. Tidligere løb jeg rundt med hastigt nedkradsede noter og øvelser, som under tiden blev væk efter træningspasset. Når passet skulle planlægges kunne man bladre i sit løsbladssystem af mere eller mindre forståelige optegnelser af øvelser -  nu behøver jeg blot søge i Hjemmebanen og kan ændre og printe øvelsen efter behag."

Tom Guldmann
Træner for KB's 5. miniput
 

"Jeg er meget glad for mit nye program – Hjemmebanen. Det er et rigtig godt hjælpemiddel.
Syntes bare lige jeg vil sige det!"

Henning Stephansen
Træner for Ørslev GI
 

"Alt nyt er ofte spændende, men efter en periode mister det nyhedens interesse, dette mener jeg ikke gælder Hjemmebanen. Jeg har prøvet at bruge hjemmebanen til at skabe et overblik og struktur på mine øvelser omkring teknisk træning og jeg er overbevist om, at det holder i længden. Jeg tror, at Hjemmebanen vil blive et nyttigt redskab for trænere og instruktører i DBU regi".

Per Nielsen
Træner for OB’s drengemesterhold
 

"Med Hjemmebanen får vi trænere et længe ventet arbejdsredskab, der ikke bare gør det muligt at kunne synliggøre vore træningsøvelser på en mere overskuelig måde, men vi får også mulighed for at kunne konstruere små trænings eller spilsekvenser og derefter afspille dem som et lille videoklip. Endelig vil Hjemmebanen med stor effekt kunne bruges i forbindelse med indlæring af forskellige især taktiske elementer."

Jan Østergaard

 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første