FAQ om holdkort til kampe

Vi har her samlet de oftest stillede spørgsmål og svar til elektroniske holdkort.
Bemærk at der til eliterækkerne findes særskilte regler.

? I hvilke rækker skal der udfyldes elektroniske holdkort?

Som udgangspunkt i alle rækker, dog normalt undtaget børnerækker (U12 og ned), men der kan være unionsmæksige forskelle. 


? Er det et krav, at begge kampens hold udfylder holdkort?

! Ja!? Hvem kan udfylde elektronisk holdkort?

! Det kan de personer, der i klubbens KlubOffice er blevet tildelt hvervene ”holdkontakt” eller ”holdkortindberetter”.? Hvornår åbnes der for at udfylde et holdkort?

! I KlubOffice er alle kampe tilgængelige, mens det via Fodbold app'en er kampe 14 dage frem.. Holdkortene bliver dog først offentligt tilgængelige fra 1 time før kampstart.? Kan holdkort udfyldes på papir, el.lign., hvis man ikke har en smartphone med iOS eller Android?

Nej. Man har den mulighed at udfylde holdkort fra app’en på en hvilken som helst smartphone med iOS eller Android. Det er også muligt at låne, husk blot at logge ind, så du har adgang til holdkortet (og husk at logge ud igen bagefter, hvis det er en lånemobil). Desuden kan holdkortet udfyldes via Mit DBU og KampKlar på en computer (begge dele ved login på DBU's eller lokalunionens hjemmeside). De kan også udfyldes fra KlubOffice.? Kan holdkort udfyldes fra fx en Windows Phone?

! Nej. App’en er tilgængelig fra smartphones med iOS eller Android – det er desværre ikke muligt ressourcemæssigt for os pt. at udvikle til mere perifere platforme. Derudover kan holdkortet udfyldes via Mit DBU fra en computer.? Koster det noget at downloade app’en for at udfylde holdkort?

! Nej, alle funktioner er helt gratis (hver enkelt person downloader selv til sin mobil).? Kan en spiller tilføjes holdkortet manuelt, når han/hun ikke er registreret i klubbens KlubOffice og godkendt af lokalunionen?

Nej.? Jeg kan ikke finde en bestemt spiller på min søgning i holdkortet, hvad gør jeg?

! Tjek stavning eller vælg en anden søgemåde (fx årgang, m.fl.). Alternativt er den pågældende spiller måske ikke blevet registreret i klubbens KlubOffice, kontakt din klubs KlubOffice-kontaktperson (ofte kampfordeler eller kasserer). En spiller skal være registreret og godkendt for at kunne søges frem på holdkortet.

Tip: Prøv kun at søge på fornavn. Det virker ofte.? Hvordan sletter jeg en spiller fra holdkortet, som ikke fik spilletid i kampen?

! Holdkortet er normalt åbent for redigering indtil 7 timer efter kampstart, men her kan være unionsmæssige og/eller rækkemæssige forskelle. Klik på spilleren på holdkortet og vælg "Fjern fra holdkort".Skal trøjenr. påføres på holdkortet?

! Nej, det er ikke et krav. Bemærk dog, at hvis trøjenr. påføres, skal det være korrekt. Såfremt der skal laves livescore på kampen, skal trøjenr. være påført for at få aktionerne ført på de rigtige spillere. Hvis der føres livescore, så er det naturligvis vigtigt at numrene er korrekte, så det rigtige navn hentes til hændelsen.? Skal det angives på holdkortet, hvem der starter kampen som reserve?

! Nej, det er ikke et krav.? Hvordan udfyldes holdkort med spillere fra flere samarbejdsklubber?

Hvis et hold er oprettet som et samarbejdshold, kan spillerne fra samarbejdsklubberne automatisk søges frem.? Kan man tilføje en karantæneramt eller på andre måder ikke spilleberettiget spiller på holdkortet?

! Ja. Som udgangspunkt er der ingen begrænsninger, det skal klubben som hidtil selv være opmærksom på.Skal vi vise modstanderen holdkortet? 

! Nej. De kan se det via deres egen smartphone eller computer. Men først en time før kampstart.Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

6

 • @Christian Mikkelsen,

  Det er umuligt at svare på uden at kende sagen mere indgående. Foreligger der en protest eller har klubben selv gjort opmærksom på fejlen, så varierer sanktionen, og der kan ligeledes være forskel på sanktionerne alt efter hvilken række/niveau/union. Så hør din egen lokalunion, så får du et mere præcist svar.
  16. september 2016, 09:13    
  Heidi Lüthje


 • Hvad er sanktionen, hvis et hold har registreret 14 spillere, men en af dem, som deltager i kampen ikke er på holdkortet, således man spiller med en ikke registreret spiller og har registreret en spiller, som ikke spillede.
  16. september 2016, 00:01    
  Christian Holm Mikkelsen


 • @Lasse Ole Olsen
  Jo, holdkort skal være udfyldt inden kampstart. Sanktionerne hvis det ikke sker er lidt forskellige fra landsdel til landsdel. På Fyn, hvor jeg kan se at du er fra, modtager man rykkere, hvis man har glemt det. Den første er gratis, derefter kommer der gebyrer på - og i sidste ende risikerer man at blive taberdømt.

  Mvh.
  Jacob, DBU Fyn
  08. september 2016, 09:48    
  Jacob Skov


 • Er der ingen regler for at holdkortet skal være udfyldt inden kampstart?
  Og hvad hvis det ikke er?

  For det ville dæleme gøre det noget nemmere at komme snyd til livs, hvis man kunne se de holdkort inden kampstart.
  29. august 2016, 21:56    
  Lasse Ole Olsen


 • @Henrik Bjerregaard.
  Det kan din lokalunion oplyse dig omkring.
  Mener ikke det er noget der ligges på nettet, så du skal tage fat i dem via tlf eller email.
  Du kan benytte landsdels-vælgeren opp i top højre.
  /Morten
  17. maj 2016, 08:27    
  Morten Holst


Vis alle kommentarer