Hvad sker der?

KlubOffice bliver udviklet løbende - dette sker på baggrund af de tilbagemeldinger vi bla. får fra vores support, klubkonsulenter, lokalunioner, Facebook, DBUlabs og mails.

Derfor kunne vi godt tænke os af vise jer - hvad der er vi for tiden går og arbejder med. 

Vi kan ikke altid sige hvornår noget bliver lanceret - da det hænger sammen med en masse andre ting i KlubOffice - men vi kan give jer en indsigt i hvad det er vi går og arbejder på.

Under udvikling

Browserkombabilitet
KlubOffice kommer til at virker på andre browsere end kun
Internet Explorer  
   Er lagt online

Email / SMS
Via en overadministrator-gruppe - vil det blive muligt at se alle emails og SMS'er der er udsendt for klubben via
KlubOffice
 
Kontingentopkrævning
Der oprettes et klubhverv (Kontingentopkræver) og den person som er tilknyttet dette
hverv - er den som vil så som afsender af emails ved kontingent-
opkrævning via emails.

 
En bedre import funktion
Vi arbejder på at gøre import-funktionen af nye medlemmer meget mere smidig - sådan at man bliver guidet igennem hele processen. Excel-filen skal heller ikke længere have et 100% præcist format - kolonnerne skal stadigvæk være der - men de kan godt stå lidt andre steder.

 
Klik på billedet for en større version 


Ny banebookning
Selve banebooknings-delen vil blive gjort mere grafisk - med mulighed for drag-n-drop og med et større overblik over kapaciteten på hele anlægget.
Det er selvfølgeligt lidt en udfordring med f.eks. 20 baner - men vi har valgt at arbejde med farver - så man nemt kan få et overblik.

 
Klik på billedet for en større version 
Debitorsaldoliste
Her bliver det muligt at vælge hvilken kolonner man vil have med på listen.


Klik på billedet for en større version
Online indmeldelse
Det bliver muligt for nye medlemmer at melde sig ind i klubben online. De nye medlemmer vil så ende i en 'buffer-zone' i KlubOffice - hvorfra I så kan putte dem ud i de rigtige afdelinger.
I samme forbindelse vil der være mulighed for at opkræve betaling via et helt almindeligt betalingsvindue.


Online betaling
Vi har lavet en aftale med DIBS - som er det firma der kommer til at håndtere selv betalingen. Denne aftale er meget nem at komme igang med - det vil kun kræve udfyldelse af et enkelt dokument og så vil klubben have mulighed for at benytte online betaling i KlubOffice.

Klik på billedet for en større version
(billedet er 'lånt' fra Fodbold Fittnes)
Flerstrengede foreninger
KlubOffice kommer til at understøtte flerstrengede foreninger. Der vil blive mulighed for at oprette flere sportsgrene og oprette/flytte medlemmer over på disse sportsgrene.

Klik på billedet for en større version
Nye grids
Grids er de lister der bliver vist neden under en søgning. Dem skifter vi stille og roligt ud - sådan at de (se billedet) bliver brugt gennem hele KlubOffice. Det betyder også at man får en visning af at systemet laver noget og ikke bare står stille - når man laver en søgning.SMS
Der bliver mulighed for at sende SMS'er ud til medlemmer/personer via KlubOffice. Der oprettes SMS-puljer som en administrator kan tildele x-antal SMS'er. Disse SMS-puljer kan man tilkoble personer - som så har lov til at sende SMS'er via SMS-puljen.

Klik på billedet for en større version

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første