Opsætning af abonnementsordning

Her kan du se, hvad I skal gøre for at få automatisk kontingentbetaling via abonnementsordning til at køre i jeres klub.

Der er grundlæggende tre steps til opsætning af systemet:
  • Aktivering af online betaling (VISA-kort og Mastercard)
    Bruger man ikke allerede online betaling via KlubOffice, skal det først aktiveres. Det gør man i KlubOffice via menuen KlubAdmin > Stamdata > Klubben. Klik dernæst på fanen Online Betaling til højre. Her kan man aktivere online betaling ved at klikke på den grønne knap. DBU IT modtager automatisk besked om aktiveringen. Personen, der har aktiveret online betaling, modtager efterfølgende en mail fra Clearhaus med et link til en formular, som skal udfylde. Aftalen med Clearhaus muliggør betaling med VISA-kort og Mastercard for klubbens medlemmer.
  • Aktivering af Dankort
    Ønsker man at medlemmerne også skal kunne betale med almindeligt Dankort, skal der også laves en aftale med NETS via dette link. Dette kan tage lidt tid.
  • Aktivering af abonnementsbetaling
    Når aftalen med NETS om Dankort er på plads, skal laves en aftale med dem om selve abonnementsordning via denne formular (vælg menuen Særligt for Internet & Post- og Telefonordre > Abonnementsbetaling på eksisterende aftale). I denne proces skal bruges et link, som man finder nederst på siden i KlubOffice-menuen KlubAdmin > Stamdata > Klubben - vælg fanen Online Betaling til højre.
Læs mere her.

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første