Kommunikation

Med teknologien som 12. mand

Vi kender livet i en fodboldklub. Hverdagen rummer mange praktiske opgaver for de frivillige, som er grundstenen i jeres forening. Men teknologien kan heldigvis hjælpe jer med at håndtere de mange opgaver på en smart og tidsbesparende måde, så I får tid til at gøre det som vi alle elsker; legen med bolden og det sociale samvær!

DBU tilbyder IT værktøjer, som er skræddersyet til livet i en fodboldklub. Vi har tillige gjort os umage med at værktøjerne taler sammen på tværs, så data flyder dynamisk mellem systemerne. Ved at benytte DBU’s setup, gør I jeres klub personuafhængige. Vi hører ofte at en klub bliver ”fanget”, fordi en ildsjæl i klubben har anvendt et program eller værktøj, som netop han/hun synes var smart, og når så de forlader klubben, så kender ingen andre til dette system. Niche produkter kan være rigtig fine, men ulempen er at de fungerer enkeltstående, og ikke snakker sammen på tværs. Du kan se et eksempel på hvad vi mener med  sammenhænge i DBU’s IT værktøjer her.

Et eksempel. Hvorfor bruge tid på at opdatere hjemmesiden med resultater og stillinger, når man med ”Klub-CMS” (DBU’s hjemmesidesystem) får alle data automatisk integreret ind på sin holdside?

Nedenfor kan du se de produkter, som er interessante for Jer som klub. Klik på dem og læs nærmere om hvad de består af.

Skulle I efterfølgende ønske at komme i gang med setuppet, anbefaler vi jer kurset ”Klubbens IT værktøjer”. Så får I den bedste start.

Find nogle gode eksempler på sider der er lavet med Klub-cms - klik her!


Hvordan arbejder i med kommunikation i din klub?

Frivillighed.dk har lavet en artikel omkring kommunikation i foreninger, som kan læses HER...

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første