GVI søger U11 drenge træner

Klub:   Gentofte-Vangede Idrætsforening
Union:   DBU København
Afdeling:   Ikke angivet
Køn:   Herrer/drenge
Niveau:   Ikke angivet
Tiltrædelse:   1. februar 2018
Beskrivelse:   I GVI arbejder vi med klubtrænere i børne- og ungdomsårgange fra U11 til U19, og lige nu søger vi en ny cheftræner til vores U11 drenge A. Der er tale om en velfungerende årgang med 22 spillere i A-truppen, der spiller i DBU København A-rækken. GVI har i hele 2007 årgangen i alt 55 spillere.
Træneren vi søger, skal være indstillet på at overtage et A-hold som er godt trænet og vant til et højt aktivitetsniveau. Der trænes fast holdtræning to gange om ugen mandage og onsdage, og så ønsker vi også, at der en tredje træningsdag tilbydes tekniktræning. Der er god forældreopbakning omkring holdet.
GVI dna handler først om fremmest om udvikling og fællesskab, så vi søger en træner som brænder for at lære fra sig i et trygt fodboldmiljø. Vores A-hold har typisk trænere som er i gang med DBU træneruddannelse og/eller har færdiggjort fx en B-licens, men vi forholder os naturligvis åbne i en indledende ansøgningsfase. Vi støtter videreuddannelse og har god erfaring med dette. Tiltrædelse 1. februar 2018 eller gerne før hvis muligt. Ansøgningsfrist 8. januar 2018.
Har du lyst til at blive en del af en af de større klubber i Københavns-området, så ring eller skriv til vores ungdomsformand Kristian Boye. Ham fanger du på gvi1921@gmail.com eller 20 16 07 66.