VM-billetsalg

Danmark har kvalificeret sig til VM i Rusland i 2018. Herunder kan du finde links og relevante informationer om billetsalget.

Billetsalget til Danmarks kampe administreres af FIFA. Vi har listet alle de nødvendige informationer om billetsalget til dig lige her: 

31. januar - 3. april 2018


Status på antallet af ansøgere til Danmarks gruppekampe pr. 31. januar:

Peru

Australien

Frankrig

Kapacitet

2.107

2.061

4.561

Ansøgninger

2.554

1.103

4.018


Jeg fik ikke ansøgt om billetter inden den 31. januar. Hvad gør jeg så?
Eventuelt overskydende billetter fra ansøgningsfasen inden 31. januar, vil være mulige at købe fra den 13. marts til og med 3. april. Disse vil blive frigivet efter først-til-mølle-princippet og kan købes direkte gennem FIFA.
Er der stadigvæk resterende billetter, vil disse blive udbudt i en ”Last minute sales phase” fra den 18. april og frem til kampstart. Disse billetter vil være tilgængelige for alle.  


Hvorfor er min ansøgning blevet afvist?
Selvom der til to af kampene har vist sig at være færre ansøgte billetter end vores kapacitet, så er du ikke nødvendigvis garanteret billetter. Dette kan skyldes, at du har ansøgt om billetter i en kategori hvor kapaciteten har været begrænset og samtidigt undladt at søge fleksibelt. Dette gælder også selvom du er medlem af Fanklubben. 

Hvis din ansøgning er blevet afvist af anden årsag, bedes du kontakte FIFA direkte. 


5. december 2017 - 31. januar 2018

Hvordan ansøger jeg om billetter til det danske fanafsnit?
FIFA har allokeret billetter til de enkelte forbund, heriblandt DBU. Ønsker du billetter til det danske fanafsnit, er det denne kvote der ansøges ud fra. Selvom et særskilte antal billetter er allokeret til DBU, vil billetansøgningen stadigvæk administreres gennem FIFA. Bemærk at billetsalget er bygget op om en billetansøgning og ikke et direkte køb.
Læs mere og ansøg her: http://www.fifa.com/worldcup/organisation/ticketing/apply-for-tickets.html

Hvornår kan jeg ansøge?
Ansøgningsperioden for billetter til de danske fanafsnit er fra den 5. december – 31. januar. Samtlige billetansøgninger foretaget i denne periode vil blive taget i betragtning. Der arbejdes således ikke ud fra et ”først-til-mølle” princip.
Læs mere her: http://www.fifa.com/worldcup/organisation/ticketing/ticket-information.html

Hvem kan ansøge om billetter til det danske fanafsnit?
For at ansøge om billetter til det danske fanafsnit skal du enten være bosiddende i Danmark eller være dansk statsborger. Denne information skal du tilkendegive i ansøgningsfasen. 

Vil der være særlige fordele for medlemmer af Fanklubben?

Skulle antallet af billetansøgere være højere end antallet af billetter til rådighed til en kamp, vil man som medlem af Fanklubben blive prioriteret før alle andre. Dem med flest loyalitetspoint vil blive prioriteret først. 
Læs mere om Fanklubben her: https://billetsalg.dbu.dk/index/eventdetails/eventno/58786#F8hXcUdTFRfQzAIK.97

Hvor mange billetter er der allokeret til de deltagende nationer?
DBU og de øvrige deltagernationer får allokeret 8% af de udbudte billetter til hver kamp. Det konkrete antal afhænger derfor af det enkelte stadions kapacitet. FIFA offentliggjorde antallet af udbudte billetter 6. december. På basis heraf ligger det fast, at den danske sektion består af godt 2800 billetter til kampene mod Peru og Australien og 5250 billetter til kampen mod Frankrig, hvor langt størstedelen er kategori 3 billetter.

Hvordan ved jeg, om jeg får billetter?
Umiddelbart efter ansøgningsfristen den 31. januar vil du få besked om din ansøgning er blevet godkendt. FIFA vil senest den 13. marts svare på alle ansøgninger. Indtil da kan du ikke vide dig sikker.

Hvor mange billetter kan jeg købe pr. ansøgning?
Du kan købe 3 billetter udover din egen pr. kamp. Altså 4 billetter pr. ansøgning pr. kamp. 

Hvor mange kampe kan jeg ansøge om billetter til?
Du kan ansøge om billetter til det danske fanafsnit til i alt 7 kampe (3 gruppekampe + finaler). Skulle Danmark blive slået ud, og du har billetter til efterfølgende kampe, vil du få refunderet pengene for disse billetter. Bemærk dog med et refunderingsgebyr på 10 USD per billet (dog maks. 40 USD). 

Hvad er FAN ID?
Den russiske regering har indført et FAN ID som lovkrav for at kunne deltage i kampene til VM. Du skal således ansøge om et FAN ID, når du har sikret dig billet for at kunne komme ind på stadion. Et FAN ID er ligeledes et alternativ til det traditionelle visum, da det giver adgang til Rusland fra 10 dage før til 10 dage efter slutrunden.  
Læs mere her: http://www.fifa.com/worldcup/organisation/fan-id/index.html

Hvad koster billetterne?
Priserne er angivet via følgende link: http://www.fifa.com/worldcup/organisation/ticketing/ticket-prices.html

Hvilke kategorier kan jeg købe billetter til?
Du kan ansøge om billetter i kategorierne 1, 2 og 3. Bemærk at der er en begrænset kapacitet i de enkelte kategorier. Hvis du vil øge chancen for at få billet, er det derfor vigtigt, at du tilkendegiver, at du alternativt ønsker en lavere kategoriseret billet, såfremt din valgte kategori skulle blive udsolgt.
Læs mere om de enkelte kategorier her: http://www.fifa.com/worldcup/organisation/ticketing/ticket-categories.html

Billetter til neutrale afsnit
Der er også mulighed for at ansøge om billetter til neutrale afsnit på stadion. Hvis du enten ikke ønsker at sidde med de danske fans, eller selv vurderer, at du har større chance for at få billetter ved at sidde i de neutrale lokationer. Dette gøres ved at klikke 'Individual match tickets' i stedet for 'Supporter tickets' i ansøgningsprocessens tredje stadie 'Select product'. 

Hvordan får jeg billetterne tilsendt?
Hvis din ansøgning bliver godkendt til billetter vil de blive sendt med posten til den angivne adresse. 

Bliver der arrangeret en DBU pakkerejse?
Nej. I er dog altid velkomne til at tage kontakt til vores officielle rejsepartner, LA Travel, for spørgsmål om rejser til Rusland.  

Vil der være en særlig fan camp i Rusland?
Det forventer vi ikke. Det skyldes de store afstande mellem spillestederne. Skulle der alligevel opstå en camp i Rusland eller andre arrangementer der samler danske fans under VM, vil vi opdatere på de sociale medier. 

Har du spørgsmål eller ønsker du uddybning?
Du skal kontakte FIFA, hvis du har yderligere spørgsmål. De kan kontaktes på telefon + 41 44 563 2018 eller via følgende link https://support.tickets.fifa.com/en-gb/enquiry-form.aspx


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

26

 • Hej Adam
  Hvis du stadig har 4 billet til Danmark Frankrig jeg vil meget gerne købe dem. Vi er 4 drenge som har fået mulighed for at kommer over og se kampen hvis vi selvfølgelig kan få nogen biletter.
  09. juni 2018, 13:17    
  Berning25


 • Hej Adam

  Hvis du ikke har solgt dine 4 billetter vil jeg gerne hjælpe dig, jeg tager til Rusland 21/6 og kan godt tage dine 4 billetter med til et Fifa Ticket Office for at sælge dem via Fifa Resale.

  Med venlig hilsen
  Thomas
  06. juni 2018, 08:38    
  ThomasD


 • Hej,

  vi er en gruppe på 7 som har søgt om billetter til Frankrig kampen, vi fik derfor kun 4 billetter og ønsker derfor ikke at tage afsted, er der nogen måde vi kan sælge vores billetter på?

  Med venlig hilsen
  Adam
  23. maj 2018, 10:00    
  Ukendt bruger


 • Hej,

  vi er en gruppe på 7 som har søgt om billetter til Frankrig kampen, vi fik derfor kun 4 billetter og ønsker derfor ikke at tage afsted, er der nogen måde vi kan sælge vores billetter på?

  Med venlig hilsen
  Adam
  23. maj 2018, 09:59    
  Ukendt bruger


 • Hej! Jeg har fundet ud af, at jeg godt komme afsted og se en forhåbentlig dansk ottendelsfinale. Er der nogen måde man kan prøve at sikre sig en billet dertil allerede nu?
  Vh. Henrik
  01. maj 2018, 22:52    
  Henrik Videbæk


Vis alle kommentarer