VM-billetsalg

Danmark har kvalificeret sig til VM i Rusland i 2018. Herunder kan du finde links og relevante informationer om billetsalget.

Billetsalget til Danmarks kampe administreres af FIFA og billetterne fordeles gennem en ansøgningsproces. Vi har listet alle de nødvendige informationer om billetsalget til dig lige her: 

Hvordan ansøger jeg om billetter til det danske fanafsnit?

FIFA har allokeret billetter til de enkelte forbund, heriblandt DBU. Ønsker du billetter til det danske fanafsnit, er det denne kvote der ansøges ud fra. Selvom et særskilte antal billetter er allokeret til DBU, vil billetansøgningen stadigvæk administreres gennem FIFA. Bemærk at billetsalget er bygget op om en billetansøgning og ikke et direkte køb.
Læs mere og ansøg her: http://www.fifa.com/worldcup/organisation/ticketing/apply-for-tickets.html

Hvornår kan jeg ansøge?
Ansøgningsperioden for billetter til de danske fanafsnit er fra den 5. december – 31. januar. Samtlige billetansøgninger foretaget i denne periode vil blive taget i betragtning. Der arbejdes således ikke ud fra et ”først-til-mølle” princip.
Læs mere her: http://www.fifa.com/worldcup/organisation/ticketing/ticket-information.html

Hvem kan ansøge om billetter til det danske fanafsnit?
For at ansøge om billetter til det danske fanafsnit skal du enten være bosiddende i Danmark eller være dansk statsborger. Denne information skal du tilkendegive i ansøgningsfasen. 

Vil der være særlige fordele for medlemmer af Fanklubben?

Skulle antallet af billetansøgere være højere end antallet af billetter til rådighed til en kamp, vil man som medlem af Fanklubben blive prioriteret før alle andre. Dem med flest loyalitetspoint vil blive prioriteret først. 
Læs mere om Fanklubben her: https://billetsalg.dbu.dk/index/eventdetails/eventno/58786#F8hXcUdTFRfQzAIK.97

Hvor mange billetter er der allokeret til de deltagende nationer?
DBU og de øvrige deltagernationer får allokeret 8% af de udbudte billetter til hver kamp. Det konkrete antal afhænger derfor af det enkelte stadions kapacitet. FIFA offentliggjorde antallet af udbudte billetter 6. december. På basis heraf ligger det fast, at den danske sektion består af godt 2800 billetter til kampene mod Peru og Australien og 5250 billetter til kampen mod Frankrig, hvor langt størstedelen er kategori 3 billetter.

Hvordan ved jeg, om jeg får billetter?
Umiddelbart efter ansøgningsfristen den 31. januar vil du få besked om din ansøgning er blevet godkendt. FIFA vil senest den 13. marts svare på alle ansøgninger. Indtil da kan du ikke vide dig sikker.

Hvor mange billetter kan jeg købe pr. ansøgning?
Du kan købe 3 billetter udover din egen pr. kamp. Altså 4 billetter pr. ansøgning pr. kamp. 

Hvor mange kampe kan jeg ansøge om billetter til?
Du kan ansøge om billetter til det danske fanafsnit til i alt 7 kampe (3 gruppekampe + finaler). Skulle Danmark blive slået ud, og du har billetter til efterfølgende kampe, vil du få refunderet pengene for disse billetter. Bemærk dog med et refunderingsgebyr på 10%. 

Hvad er FAN ID?
Den russiske regering har indført et FAN ID som lovkrav for at kunne deltage i kampene til VM. Du skal således ansøge om et FAN ID, når du har sikret dig billet for at kunne komme ind på stadion. Et FAN ID er ligeledes et alternativ til det traditionelle visum, da det giver adgang til Rusland fra 10 dage før til 10 dage efter slutrunden.  
Læs mere her: http://www.fifa.com/worldcup/organisation/fan-id/index.html

Hvad koster billetterne?
Priserne er angivet via følgende link: http://www.fifa.com/worldcup/organisation/ticketing/ticket-prices.html

Hvilke kategorier kan jeg købe billetter til?
Du kan ansøge om billetter i kategorierne 1, 2 og 3. Bemærk at der er en begrænset kapacitet i de enkelte kategorier. Hvis du vil øge chancen for at få billet, er det derfor vigtigt, at du tilkendegiver, at du alternativt ønsker en lavere kategoriseret billet, såfremt din valgte kategori skulle blive udsolgt.
Læs mere om de enkelte kategorier her: http://www.fifa.com/worldcup/organisation/ticketing/ticket-categories.html

Billetter til neutrale afsnit
Der er også mulighed for at ansøge om billetter til neutrale afsnit på stadion. Hvis du enten ikke ønsker at sidde med de danske fans, eller selv vurderer, at du har større chance for at få billetter ved at sidde i de neutrale lokationer. Dette gøres ved at klikke 'Individual match tickets' i stedet for 'Supporter tickets' i ansøgningsprocessens tredje stadie 'Select product'. 

Hvordan får jeg billetterne tilsendt?
Hvis din ansøgning bliver godkendt til billetter vil de blive sendt med posten til den angivne adresse. 

Bliver der arrangeret en DBU pakkerejse?
Nej. I er dog altid velkomne til at tage kontakt til vores officielle rejsepartner, LA Travel, for spørgsmål om rejser til Rusland.  

Vil der være en særlig fan camp i Rusland?
Det forventer vi ikke. Det skyldes de store afstande mellem spillestederne. Skulle der alligevel opstå en camp i Rusland eller andre arrangementer der samler danske fans under VM, vil vi opdatere på de sociale medier. 

Har du spørgsmål eller ønsker du uddybning?
Du skal kontakte FIFA, hvis du har yderligere spørgsmål. De kan kontaktes på telefon + 41 44 563 2018 eller via følgende link https://support.tickets.fifa.com/en-gb/enquiry-form.aspx


Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

10

 • Jeg har fundet svaret på nedenstående. So, never mind.
  15. december 2017, 13:29    
  Nikolaj Peter Walter


 • Hej, jeg har et spørgsmål til. For os er det vigtigeste at få en billet til kampen. Kan se at til DK v FRA, så er CAT.1 rød (high demand) og CAT.2 + CAT.3 står som gul (medium demand).

  Ovenfor står i jeres egen tekst står der: ".......og 5250 billetter til kampen mod Frankrig, hvor langt størstedelen er kategori 3 billetter". Er der størst mulighed for at få en billet ved at søge en Cat.3 så?
  15. december 2017, 11:44    
  Nikolaj Peter Walter


 • Hej @HenrikLinnart: Lyder mærkeligt. Kontakt FIFA og hør dem ad...
  Hej @Nikolaj Peter Walter: Det har du heller ikke. Det behøves ikke :)

  Mvh DBU
  14. december 2017, 16:11    
  Jeppe Svane Godtfredsen


 • Hej, jeg havde ikke mulighed for at indtaste mit Fanklub ID da jeg ansøgte om billeter.

  Er der nogle der har haft mulighed for dette?
  13. december 2017, 11:07    
  Nikolaj Peter Walter


 • Fra jeres FAQ "Hvis du vil øge chancen for at få billet, er det derfor vigtigt, at du tilkendegiver, at du alternativt ønsker en lavere kategoriseret billet, såfremt din valgte kategori skulle blive udsolgt."

  Hvordan skal man tilkendegive det henne? Jeg har været gennem hele FIFA processen undtagen sidste trin uden at se muligheden.
  12. december 2017, 22:34    
  Henrik Linnart


Vis alle kommentarer