Stemningstribunen – lavt noget larm!Til alle Danmarks hjemmekampe har du mulighed for at købe billet til landsholdets "Stemningstribune" på Nedre B (B4 og B8). 

Området er oprettet i et samarbejde med de Danske Fodbold Fanklubber (DFF) og er til de landsholdsfans, der er ekstra aktive under landkampene og skaber den fedeste stemning. 

Køb din billet til Nedre B´s "Røde Hav" og vær med til at skabe en feststemning sammen med stemningsskabere fra landets fanklubber. 


Hvad sker der på Stemningstribunen?

Ved hver kamp har DFF's frivillige TIFO gruppe forberedt nogle lækkerier til publikum og spillerne. Så er der gang i trommer og megafoner på afsnittet, og man må forvente, at lydniveauet kan være ret højt.


Hvem står jeg sammen med?

Det er folk, som aktivt vil være med til at skabe en god stemning og hjælpe spillerne på vej. Foruden folk, der har fulgt landsholdet i mange år, er der en også masse stemningsskabere fra de officielle fanklubber i Superligaen og fra divisionerne. 

Du kommer til at møde festlige folk fra hele landet, som står samlet bag landsholdet gennem hele kampen. 


Hvordan kommer jeg ind på Stemningstribunen?

Først skal du finde ud af, om du vil føle dig hjemme på et stemningsafsnit. Hvis du kan svare ja til nedenstående spørgsmål, så kan du trygt købe en billet til afsnittet og regne med at få en kanon oplevelse med hjem. 
  1. Jeg tager til landskamp for at støtte holdet og være en aktiv del af stemningen!
  2. Jeg sætter pris på, at folk er engagerede på afsnittet, og at stemningen er høj!
Du går ind på dbu.billetten.dk hjemmeside og bestiller din billet til B4 eller B8.


Billetsalg og priser
 
Er du til fest og farver, slagsange og tifos, når du går til landskamp, er Nedre B lige noget for dig. Dette fremgår også tydeligt på billetsiden. 
 
Billetterne på Nedre B er i priskategori 2, og skal købes i enten B4 eller B8 eller et af de nærliggende afsnit B2 eller B10. Se oversigt over Parken
 
Mulighederne for at købe billetter til disse afsnit er enten gennem dbu.billetten.dk på lige vilkår med alle andre billetkøbere eller gennem et medlemskab af DFF.