Danmark

Billetsalg

Landskampe i udlandet 

 

Billetter til Danmarks landskampe på udebane - dog ikke til VM-, EM- og OL-slutrunder – køber du direkte hos DBU eller via udvalgte danske rejseselskaber, der udover køb af billetten, også arrangerer transport og eventuelt ophold. 

På denne side opdaterer vi altid omkring de praktiske forhold til landskampe i udlandet, så du kan holde dig opdateret op til kampen. 

Generelle praktiske oplysninger i forbindelse med landskampe i udlandet

Køb af billetter

Billetter til landskampe i udlandet skal altid købes på billetsalg.dbu.dk eller i forbindelse med en pakkerejse hos vores officielle rejsepartner for danske fodboldfans – LA Travel. 

Ombytning af vouchers til kampbilletter


BEMÆRK, når du køber en billet til landskampe i udlandet, modtager du en VOUCHER på mail. Denne voucher er IKKE en gyldig billet til kampen, men skal derimod byttes til en gyldig kampbillet. Dette gøres både dagen inden og på selve kampdagen hos de DBU-repræsentanter, der er til stede. 

Du modtager nærmere info omkring tid og sted i ugen op til kampen på den e-mail, som du har brugt til købet. Det er derfor vigtigt, at du holder dig opdateret. 

Kan jeg købe merchandise og er der fanaktiviteter?

Vi bestræber os altid på at skabe de bedste rammer for den danske fans på udebane, men niveauet af aktiviteter afhænger meget af antallet af fans.
Men fx både i Portugal og i Sverige ved sidste kvalifikation, var der både salg af merchandise samt fælles mødested og march til stadion. 

Hvad hvis jeg ikke har modtaget mine vouchers?

Så skal du kontakte billetten på 70202096. 

Næste udekamp

Danmarks næste udekamp er lørdag den 8. oktober, hvor vi møder Polen i Warszawa. OBS: Pga. begrænsninger fra det polske forbund lukker salget til kampen fredag d. 9. september kl. 15.00.

Dagen inden og tidlig eftermiddag på kampdagen sidder vi på et hotel i cenrum af byen.For at skabe det bedste flow ved stadion opfordrer vi alle til at afhente billetterne på hotellet inden kampen. Udover hotellet sidder vi også klar på stadion inden kampen. 

SE ALLE DETALJER OM OMBYTNING I POLEN HER

Fredag den 7. oktober
Hvor: Radisson Blu Sobieski Hotel, receptionen
Adresse: Plac Artura Zawiszy 1
Tidsrum: Kl. 15-17   

Lørdag den 8. oktober
Hvor: Radisson Blu Sobieski Hotel, receptionen
Adresse: Plac Artura Zawiszy 1
Tidsrum: Kl. 12-14   

Lørdag den 8. oktober - på stadion
Hvor: Stadion Narodowy, vi sidder i en billetcontainer ved Gate 10.
Adresse: Ryszarda Siwca Street
Tidsrum: Kl. 17.15-20.15

OBS: Da vi forventer en grundig kontrol ved indgangene, lukker billetudleveringen en halv time inden kampstart.

Vi opfordrer alle til at være på stadion mindst to timer inden kampstart.

Øvrige spørgsmål

Ved øvrige spørgsmål omkring udekampe kontakt CRM og Fan-projektleder:

Jesper Søegaard
Tlf: +45 31626821
Mail: jsoe@dbu.dk