Se landskamp sammen i klubben

Som en del af Hele Danmarks Fodboldfest kan I nu gøre noget helt ekstra for jeres klub og medlemmer. I har mulighed for at samle folk til storskærmsarrangement i klubben, så I sammen kan heppe på Danmark, når de til sommer spiller de største kampe på dansk grund nogensinde. 

 

I skal selv sørge for at have en skærm til rådighed, som I kan vise kampen på. Hvis I deltager i Hele Danmarks Fodboldfest ved at vise Danmarks EM-kampe i jeres klubhus kan I gøre det gratis, hvis nedenstående retningslinjer overholdes:

 • Arrangementet må ikke være kommercielt; Det betyder, at I ikke må lave samarbejder, hvor sponsorere får synlighed til arrangementet og derved får reklame til jeres arrangement.
 • Der må max deltage 200 personer til jeres arrangement: Overskrider I 200 deltagere, gælder det som et stort arrangement, og derved skal I betale for visning af kampene. (Dette er en retningslinje, der gælder i forbindelse med skærmarrangementer af denne slags. I forhold til corona-retningslinjer skal det indendørs forsamlingsforbud naturligvis overholdes til jeres arrangement, med mindre det foregår udendørs).
 • Arrangementet skal afholdes i egne lokaler (klubhuset): I må altså ikke flytte arrangementet til fx en restaurant eller bar.
 • Arrangementet må kun være for medlemmer og medlemmers familier: Der må altså ikke inviteres deltagere, som ikke har tilknytning til klubben.
 • Der må ikke tages entré: Arrangementet skal være gratis at deltage i.
 • I må kun vise de tre indledende kampe, som en del af Hele Danmarks Fodboldfest.
 • I skal som klub udfylde en formular, selvom det er gratis for jer at afholde arrangementet. Dette skal ske for, at Nent som rettighedshaver kan rapportere til UEFA, hvem der laver screeninger af kampene: Formularen findes her.  
 • Det kræver adgang til TV3 at kunne vise Danmarks anden gruppekamp mod Belgien d. 17. juni.
  Hvis I ikke allerede har adgang til at se TV3 i klubben, kan I kontakte os via nedenstående formular for at få adgang til at vise denne kamp.
 • Klubben skal markedsføre Viaplay, ved i tekst og tale i forbindelse med arrangementet at fortælle, at kampene vises i samarbejde med Viaplay.
 • Der er konkrete vendinger, som skal bruges, når I taler om Viaplay. Disse vendinger får I, når Viaplay har bekræftet arrangementet, efter I har udfyldt formularen.

Efterleves ovenstående regler ikke, kan Hele Danmarks Fodboldfest ikke garantere, at visningen af kampene er gratis for jer, og derfor skal I selv forhandle med Viaplay om prisen for arrangementet.

Arrangementet er altså kun en del af Hele Danmarks Fodboldfest, hvis ovenstående overholdes.

 

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål til retningslinjerne for at vise kampe i klubben, så indsend dem via formularen herunder

Dansk Boldspil-Union vil, som led i vores kommunikation og interaktion med dig, indsamle og behandle personoplysninger om dig. Det er vores databehandler Third Brand, som vil håndtere spørgsmål m.m. Du kan læse mere om Dansk Boldspil-Unions behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder som datasubjekt i vores til enhver tid gældende privatlivspolitik på https://www.dbu.dk/om-dbu/privatlivspolitik/

Hvis I gerne vil afholde et arrangement i klubben, opfordrer vi jer til, at I bestiller en gratis klubpakke, så I rigtigt kan få pyntet klubben op til lejligheden. Denne skal bestilles senest den 26.05.21. Vi opfordrer jer også til rigtigt at komme i kamphumør med en god fællessang, så vi sammen rigtigt kan støtte landsholdet! Læs mere om begge ting her: