Kampreferater

Her kan du læse kampreferater fra det danske U20-landshold


Italien-Danmark 27. april 2016

Et 2-0 nederlag til Italien, men…

Masser af tempo og offensivt spil fra begge hold, da det danske U20-landshold med Niels Frederiksen i spidsen dog stadig tabte 2-0 til Italien i Legnano på et mål i starten af kampen og et straffe til slut.

”I skal turde, og I skal være modige.”

Landstræner Niels Frederiksens ord er tydelige fra kampens start på Stadio Communale G. Mari i Legnano nær Milano. Danmark kommer godt fra start med flere gode angreb og masser af offensivt fokus frem ad banen. Italien, der stiller op til kampen i et stærkt mandskab med en del ældre spillere, er også i et stort angrebshumør, så generelt en meget seværdig kamp denne eftermiddag. Og det er desværre italienerne der får den største succes på måltavlen med den offensive indstilling.

Det danske forsvar formår ikke at få bolden væk i feltet tide, og på et velplaceret skud bringer Leonardo Morosini L´Azzuri foran med 1-0. Et flot mål, og når Italienerne presser højt, synes de danske spillere at have svært ved at spille sig ud af presset.

Målet betyder dog intet for den danske angrebslyst, og jagten på udligningen fortsætter med mange gennembrud og velspillede angreb – især på de danske kanter. Det er ikke til at se, at holdet kun har haft en enkelt træning forud for dagens landskamp – for de flestes vedkommende endda med en ny træner. Men målet mangler stadig, da dommeren fløjter til pause.

Niels Frederiksen havde allerede forud for kampen proklameret at ALLE spillere villekomme på banen i minimum 30 minutter. Derfor bruges pausen brugt til udskiftninger på målmandsposten, hvor Daniel Iversen fra Leicester får de sidste 45 minutter – det samme gør Mathias Hebo, der kommer ind i stedet for Jonas Gemmer.

En af de ting som danskerne havde svært ved i første halvleg nemlig at få skabt presset højere på banen, lykkedes lidt bedre i 2. halvleg. Igen er danskerne rigtig godt med, men farligheden mangler stadig i den afsluttende fase. Med 60 minutter igen kommer de sidste tre spillere på banen, og Danmark lykkedes i stigende grad med stå højere på banen og de danske drenge formår også i langt højere grad end tidligere at spille sig ud af det italienske pres. Den store danske boldbesiddelse resulterer dog ikke i den eftertragtede udligning.

Til gengæld gav et dømt straffe italienerne mulighed for at øge føringen i de sidste minutter af kampen. Den udnyttede de og 2-0. Endnu et straffe kort tid efter gav endnu en stor italiensk mulighed. Den brænder de dog, og kampen ender 2-0 til Italien, der lige var den tand ældre og stærkere end Danmark.

Kampens slutminutter koster også en udvisning efter to gule kort til Malthe Johansen.

Få både dagens anfører Niklas Mouritsen og landstræner Niels Frederiksen på www.facebook.com/u21landsholdet

 

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første