kundeservice

Hvorfor ser hjemmesiden anderledes ud?
Da vi har flyttet platform i forbindelse med årsskiftet, ser vores billetside anderledes ud end den plejer. Det betyder også at DBU ikke længere samarbejder med Billetten A/S.

Hvordan opretter jeg en profil?
Har du tidligere haft en billetprofil skal du gøre følgende: 
1. Gå på DBU's billetside - www.billet.dbu.dk
2. Tryk Log ind
3. Tryk Glemt password
4. Aktiver din konto via det link, du får tilsendt i din mailindbakke (vær opmærksom på, at den kan lande i spam-filteret grundet privatindstillinger)
5. Indtast et password
Når ændringerne er gemt, kan du logge ind på din profil

Er du ny bruger på vores billetplatform, skal du 
1. Gå på DBU's billetside - - www.billet.dbu.dk
2. Tryk Opret konto
3. Indtast e-mail
4. Indtast oplysninger
5. Aktiver din konto via det link, du får tilsendt i din mailindbakke (vær opmærksom på, at den kan lande i spam-filteret grundet privatindstillinger)

Kan jeg logge ind med en profil fra andre DBU-platforme?
Nej. Selvom du f.eks. har en bruger på DBU.dk eller Driblr, er dette en anden platform og den er derfor ikke aktiv her. Du kan dog bruge den sammen mail til at oprette dig her.

Hvor er mine loyalitetspoint?
Du kan se den samlede pointsum ved at logge ind på billet.dbu.dk, trykke på dit navn oppe i højre hjørne og gå til ”Min konto”. Her ligger tre faner, hvoraf den ene hedder Loyalitetspoint. 
Mener du der mangler point, kan du rette henvendelse til fanklub@dbu.dk med dokumentation for de kampe du skal have point for. 

Hvornår kan jeg forlænge eller nyerhverve mig et Fanklubmedlemsskab?
Fra 11. marts 2019 er det igen muligt at melde sig ind i Fanklubben og derved opsamle loyalitetspoint. Dette bliver fremadrettet en abonnementsløsning med en årlig betaling på 100 kroner, som giver dig en række fordele (se afsnittet om loyalitetspoint). Du kan tilmelde dig på DBU’s billetside - www.billet.dbu.dk

Får jeg et fysisk kort?
Nej, sæsonkortet er et digitalt produkt som er tilknyttet din personlige profil på billet.dbu.dk

Hvornår spiller Herrelandsholdet i 2019?
Se programmet her

Hvornår starter billetsalget til kampene? 
14. februar 2019: UDEKAMP mod Kosovo og Schweiz 
1. april 2019: Billetsalg for DK-Irland og DK-Georgien
Medio juni 2019: Billetsalg for DK-Schweiz og DK-Gibraltar

Udekampene kommer op løbende, når alle detaljer og aftaler er på plads med modstanderholdets Fodboldforbund. Vi melder ud nogle dage i forvejen via Herrelandsholdets Facebookside og vores nyhedsbrev, så er du endnu ikke tilmeldt kan du med fordel skrive dig op her 
 
Sæsonkort

Hvad er et sæsonkort?
Et sæsonkort er et kort der giver dig adgang til alle fire kampe i kvalifikation til EM på hjemmebane. 

Hvilke typer af sæsonkort er der?
Sæsonkort FAST: Sæsonkortet ”FAST” er for dig, som ønsker den samme plads til alle kvalifikationskampene i Telia Parken i EM-kvalifikationen 2019. Med sæsonkortet "FAST" vil din plads være reserveret til dig, du skal blot downloade din billet til print eller til mobilen og gå direkte til indgangen.
Sæsonkort FLEX: Sæsonkortet ”FLEX” er for dig, som ønsker at vælge din plads fra kamp til kamp i Telia Parken i EM-kvalifikationen 2019. Med sæsonkort ”FLEX” køber du adgang til en bestemt priskategori og har dermed fleksibilitet til at vælge en plads i den pågældende- eller lavere kategori.

For eksisterende sæsonkortholdere vil der være gentegning af sæsonkort den 26.-28. februar 2019. Dvs. at har du tidligere haft sæsonkort, vil disse være ”spæret” til dig i systemet på de førnævnte datoer.  
Fra 1. marts 2019 vil det være muligt for alle at købe sæsonkort både FLEX og FAST til kvalifikationskampene i Parken 2019. Har tidligere sæsonkortholdere med FAST plads ikke valgt at forlænge, vil disse pladser blive frigivet i systemet og alle vil derfor kunne tilgå pladserne. 

Som sæsonkortholder bliver du automatisk medlem af Fanklubben. 
Da FAST allerede har fået tildelt sæder, vil FLEX have tre dages tidligere forkøbsret.
Som sæsonkortholder får du ikke automatisk adgang til billetter til slutrunden EM2020 (læs mere under Euro 2020)

Hvad koster et sæsonkort for kvalifikationskampene i 2019?  
  Voksne  Børn (u. 16 år) og pensionister 
 Kat 1+   kr. 1.600  
 Kat 1  kr. 1.360  
 Kat 2  kr. 1.000   kr. 560
 Kat 3  kr. 780  kr. 480

For at se hvor de forskellige kategorier er placeret på stadion, kan du gå til oversigten: 
https://www.dbu.dk/landshold/billetsalg/oversigt_parken

Kan jeg gentegne mit eksisterende sæsonkort eller faste plads?
Ja. 
Bemærk dog at Kategori 4 samt A-tribunen ikke længere er en del af sæsonkort-pakken, så har du tidligere haft et sæsonkort i Kategori 4 skal du gentegne i Kategori 3 eller op efter, og sæsonkort på A-tribunen bliver henvist til andre tribuner.

Hvis jeg har flere sæsonkort tilknyttet min profil: 
1. Hvordan fordeler jeg mine sæsonkort til andre profiler
Alle sæsonkort skal fremadrettet være tilknyttet en profil på www.billet.dbu.dk. Har du derfor flere sæsonkort tilknyttet en profil, skal du registrere samtlige sæsonkort til hver sin bruger i systemet. 
Når du forlænger dine sæsonkort, bliver du bedt om at koble profiler til dine sæsonkort. Dette gør du ved at skrive den enkelte persons e-mailadresse på linjen "Modtagers e-mail". Er brugeren allerede aktiv vil du se deres navn komme frem når du har udfyldt e-mail og trykket enter. Er profilen ikke oprettet i systemet skal du tilføje deres e-mail og trykke "Opret konto" hvor du skal udfylde for- og efternavn. På den måde bliver de enkelte sæsonkort gjort personlige.

2. Hvorfor skal jeg fordele profilerne til de andre i gruppen? 
Fordi alle sæsonkort fremadrettet skal være personlige og tilknyttet en profil.

Hvordan køber vi sæsonkort som en ny gruppe? (venner, familie eller klub)
KUN RELEVANT FOR NYE SÆSONKORTHOLDERE!
Alle medlemmer i gruppen skal have oprettet en profil på www.billet.dbu.dk 
Den der køber alle sæsonkort kan derefter fordele dem ud på de personer som får adgang til deres egen profil.

Jeg har tidligere haft faste pladser, men vil gerne have nye. Hvordan får jeg det?
Forkøbsretten gælder kun for de pladser du tidligere har haft. Ønsker du derfor at skrifte pladser, kan du købe dem fra 1. marts 2019. Dette gælder også hvis man er flere grupper der ønsker at sidde sammen.

Hvornår er der deadline for køb af nye sæsonkort?
Det er muligt at købe sæsonkort frem til første hjemmekamp mod Irland den 7. juni 2019. Bemærk dog at vi starter det offentlige billetsalg 1. april 2019, og vi kan derfor ikke garantere at der er sæsonkort i udbud efter denne dato.

Loyalitetspoint
Hvordan optjener jeg point?
Du optjener loyalitetspoint ved at være medlem af Fanklubben (se mere under Hvornår kan jeg forlænge eller nyerhverve mig et Fanklubmedlemsskab). Du bliver automatisk medlem af Fanklubben som sæsonkortholder.

Hvordan optjener jeg loyalitetspoint?
Du optjener loyalitetspoint ved at se landskampe med Herrelandsholdet. 
  • 10 point per herrelandskamp på hjemmebane
  • 20 point for en herrelandskamp på udebane (tidligere 10 point) 
  • 10 point for at melde sig ind i Fanklubben
  • 20 point ved at købe sæsonkort*
*Du får automatisk 10 point oveni fra Fanklubben, når du køber sæsonkort.  

Euro 2020
Til sommer 2020 vil der blive spillet EM i Telia Parken. Vi forventer stor efterspørgsel på billetter, hvis Danmark kvalificerer sig, så derfor vil DBU belønne loyale fans.
Billetterne til fans bliver opdelt i to puljer. Den ene pulje tilbydes til de fanklubmedlemmer, som har optjent flest loyalitetspoint. Den anden pulje fordeles blandt de resterende fanklubmedlemmer gennem lodtrækning, men chancen for at blive trukket vil igen være større for dem, som har set flest kampe på stadion. Hvis der efterfølgende stadig er tilgængelige billetter, vil de blive sat til offentligt salg.
  • 50% af billetkvoten til fans tilbydes fanklubmedlemmer med flest point.
  • 50% af billetkvoten til fans fordeles via lodtrækning blandt de resterende fanklubmedlemmer. Desto flere point, desto større chance i lodtrækningen.