Loyalitetsprogram

Loyalitetsprogram

Som medlem af Landsholdets Fanklub optjener du loyalitetspoint, når du ser en landskamp på stadion. Jo flere loyalitetspoint, du optjener, jo større er chancen være for at få forkøbsmulighed til billetterne til de to forestående slutrunder.

Bemærk at der vil komme yderligere tiltag for loyalitetsprogram forud fra EM 2020-kvalifikationen.

Sådan opnår du point:

Opnå point ved at...

Point

Se en hjemmekamp på stadion (inkl. venskabskampe)

10

Se en udekamp på stadion (inkl. venskabskampe)

10 

Fanklubmedlemsskab*

10 

*Det kræver medlemskab af Fanklubben for at kunne optjene point og derved få muligheden for forkøbsret til billetter til slutrunder. Meld dig ind her.

Pointenes gyldighed

Du beholder alle dine optjente loyalitetspoint i fem år. Det vil sige, at optjener du 10 point ved at overvære Danmark vs. Liechtenstein den 31. august 2016, forsvinder dine optjente 10 point igen fra din konto den 31. august 2021. På den måde tæller disse point med i din chance for at sikre dig billetter til de eftertragtede kampe under EM i Danmark 2020.

Din profil

Alle dine point vil blive registreret på din personlige profil, som du kan tilgå via det link, vi sender til dig via mail, når du melder dig ind i Fanklubben. Linket er unikt, og du kan kun tilgå din profil via dette link. Har du mistet dit link, skal du kontakte fanklub@dbu.dk.

Billetterne til EM-slutrunden i 2020 fordeles således:

Billetterne til fans bliver opdelt i to puljer. Den ene pulje tilbydes til de fanklubmedlemmer, som har optjent flest loyalitetspoint. Den anden pulje fordeles blandt de resterende fanklubmedlemmer gennem lodtrækning, men chancen for at blive trukket vil igen være større for dem, som har set flest kampe på stadion. Hvis der efterfølgende stadig er tilgængelige billetter, vil de blive sat til offentligt salg.

  • 50% af billetkvoten til fans tilbydes fanklubmedlemmer med flest point.
  • 50% af billetkvoten til fans fordeles via lodtrækning blandt de resterende fanklubmedlemmer. Desto flere point, desto større chance i lodtrækningen.

Vis din loyalitet ved at komme til landsholdets kampe og øg din chance for at blive tilbudt at købe billetter til de kommende slutrunder. De første 10 point optjener du allerede, når du melder dig ind i fanklubben.

Kommunikation

Al kommunikation foregår via e-mail, og det er det enkelte medlems eget ansvar at sørge for, at det er den rigtige e-mail, der er opgivet. Endvidere skal du sikre dig, at vores e-mail ikke bliver fanget i eventuelle spamfiltre, som du måtte have.

Konceptudvikling

Dansk Boldspil-Union forbeholder sig ret til at tilføje yderligere muligheder for at indsamle point. Det er medlemmets eget ansvar at holde sig opdateret med, hvilke handlinger man kan modtage point for.

Har du spørgsmål til loyalitetskonceptet, kan du kontakte fanklub@dbu.dk

Ansvarsfraskrivelse for FIFA og UEFA-regler for billetter og billetsalg:

Dansk Boldspil-Union skal altid indrette sig efter gældende UEFA og FIFA regler. Alle regler omhandlende billetsalg, antal billetter, krav om billetsalg til offentligheden og lignende vil derfor blive fulgt, uagtet at disse regler mod forventning måtte have indflydelse på alle ovenstående regler. Dansk Boldspil-Union fralægger sig ethvert ansvar for UEFA’s og FIFA’s eventuelle regelændringer, der kommer til at påvirke de nuværende regler.