Flot og fortjent sejr i Rumænien

Tommy Bechmann matchvinder i intenst opgør

U/21-landsholdet spillede i aften mod Rumænien - et opgør U/21-landstræner Flemming Serritslev på forhånd havde anset som en nøglekamp:

"Vi have set rumænerne udspille det norske U/21-landshold i efteråret, og selvom det endte med et meget ufortjent 1-0 nederlag, viste rumænerne, at de teknisk set er meget stærke. Jeg er sikker på, at dette var den sværeste af udekampene i denne gruppe", fortæller Flemming Serritslev, der var imponeret over spillernes indsats.

Danmark kom fantastisk flot ind i kampen, og formåede at styre opgøret i hele 1. halvleg, hvor hjemmeholdet kun kom til få - og - små - kontrachancer. Især ydede de to angribere, Thomas Augustinussen og Tommy Bechmann, en imponerende indsats, og stressede hele tiden rumænernes bagerste kæde.

Danskerne tilspillede sig flere store muligheder, og det ville ikke have været ufortjent, om Thomas Augustinussen, Tommy Bechmann eller Jan Kristiansen have bragt Danmark foran indenfor den første halve time.

2. halvleg blev desværre ikke så flot som første, og værterne kom stille og roligt ind i kampen:

"Heldigvis stod Stephan Andersen endnu engang fantastisk, og hans overblik, ro og sikre indgriben var med til at give os overtaget igen midt i halvlegen", vurderede landstræneren.

I det 70. minut faldt kampens enlige mål på en indstuderet detalje. Jan Kristiansen sparkede et hjørnespark fra venstre side ind mod midten, hvor Thomas Augustinussen forlængede til Tommy Bechmann, der sikkert headede bolden i mål til fortjent føring.

I slutningen af kampen var danskerne under pres, uden at det dog kom til åbne chancer til Rumænien, og efter 90 hårde minutter faldt danskerne hinanden om halsen ovenpå en flot og fortjent sejr over en meget vanskelig modstander.

"Jeg vil rose alle mine spillere for en fantastisk indsats, hvor de alle viser U/21-landsholdsklasse", fortæller Flemming Serritslev. Men allerede på tirsdag venter der os endnu en nøglekamp mod Bosnien, der pt. er ubesejret i gruppen og for nylig besejrede Tyskland med 5-1 i en træningskamp."

Allan Olesens advarsel var den anden i gruppen, hvorfor han afsoner en spilledags karantæne i kampen mod Bosnien på tirsdag.

 

Matchfacts Rumænien - Danmark
Hold U/21-landsholdet
Status EM-kvalifikationskamp
Resultat 0-1 (0-0)
Dato 28/03-03
Sted Rapid Stadium, Bukarest
Tilskuere 2.400
Startopstilling
1 Stephan Andersen AB
2 Allan Olesen Brøndby IF
3 Dan Thomassen Calcio Padova
4 Christian Traoré FC København
5 Martin Pedersen AaB
6 Jonas Kamper Brøndby IF
7 Rasmus Würtz AaB
8 Sebastian Svard Arsenal FC
9 Jan Kristiansen - anf Esbjerg FB
10 Thomas Augustinussen AaB
11 Tommy Bechmann Esbjerg FB
Mål
70 0-1 Tommy Bechmann
Ind og udskiftninger
Min Ind Ud
82 Nr. 15 Dennis Sørensen, Farum Allan Olesen
Advarsler/Udvisninger
Min Type Spiller
64 Advarsel Christian Traoré
74 Advarsel Allan Olesen
Ikke benyttet
12 Esben Hansen OB
13 Thomas Hansen Brøndby IF
14 Simon Elbæk Jensen AC Horsens
16 Steffen Rasmussen AGF
17 Anders Jochumsen Skjold BK
Karantæne
- Thomas Kahlenberg Brøndby IF

/cb/jw

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første