Billetter til pokalfinalen sælges fra tirsdag

Finalisterne findes torsdag aften, priser og pladser aftales fredag formiddag, og billetsalget til finalen i DBUs Landspokalturnering starter tirsdag formiddag.

Finalen i DBUs Landspokalturnering spilles torsdag den 11. maj klokken 19.00 i Parken.
 
Finalisterne bliver fundet efter returkampene i semifinalerne torsdag aften, hvor samlet uafgjort efter ordinær spilletid vil medføre omkamp på to gange 15 minutter eventuelt efterfulgt af en afgørelse på straffespark.
 
Billetsalg fra tirsdag
 
Fredag formiddag holder DBU møde med de to klubber og Parken om blandt andet sektionsinddelingen af tilskuerne til finalen og en fastsættelse af billetpriserne til årets finale i DBUs Landspokalturnering.
 
De detaljerede oplysninger om billetsalget, der vil foregår hos klubberne og på BILLETnet, vil fremgå af DBUs internetsider, www.dbu.dk, fra fredag eftermiddag klokken 15.00.
 
Billetsalget starter tirsdag den 2. maj klokken 10.00.
 
Vi henviser også fans af de to klubber til klubbernes websites.
 
Finale holder flyttedag
 
Det er første gang i turneringens nyere historie, at finalen ikke bliver spillet Kristi Himmelfartsdag om eftermiddagen.
 
I turneringens alleryngste år – fra 1955 til 1960 blev de seks finaler forsøgt spillet på en torsdag, lørdag og tre søndage samt en enkelt Kristi Himmelfartsdag.
 
Finalen i 2006 vil i stedet blive spillet som en aftenkamp torsdag den 11. maj.
 
Det skyldes en ny, international skæringsdato for afslutningen af de nationale topfodboldturneringer, som det internationale fodboldforbund, FIFA, implementerer op til VM-slutrunden i Tyskland næste år.
 
 
Læs også:
 

Pokalfinale også i Parken i 2006 (nyhed fra 17. oktober 2005)

Af: Lars Berendt - 27. april 2006, 06:25

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første