Download DBUs børnetræningsmanual på dbu.dk

DBU sørger for at holdninger bliver til handlinger med en ny børnetræningsmanual, der nu kan downloades af alle interesserede her på siderne

Fodboldtræning med børn skal være på børnenes præmisser. Derfor har DBU i sidste uge udsendt det nye børnetrænermanual til DBUs instruktører, alle kommende trænere på DBUs Fodboldskoler og alle, der p.t. er i gang med DBUs træneruddannelser.

Nu har alle interesserede mulighed for at downloade manualen her på dbu.dk.
 
Indeværende år er på mange måder allerede blevet en lille milepæl, når man snakker børnefodbold i Danmark. DBU er med det nyrevideret holdningshæfte; ’Holdninger & handlinger’ og ’Den nye vej’ for alvor er kommet på banen og har bragt fokus på børnefodbold og i debatten om, hvordan man bedst muligt etablerer et godt børnefodboldmiljø og læringsmiljø i ét.
 
DBU har således taget konsekvensen af udviklingen og er i fuld gang med at tilrette vores koncepter og vores uddannelsesmaterialer, så de hele vejen igennem er i tråd med vores holdninger. DBU har derfor udgivet en ny børnetræningsmanual, der med afsæt i de tidligere Fodboldskolemanualer kommer med et godt bud på alle de vigtige ingredienser en god børnetræner skal indeholde.

Download den nye børnetrænermanual i pdf. format her. Manualen er opdelt i to dele - download del 1 (9,0 MB) her og del 2 (7,5 MB) her

Få mere inspiration fra relevant litteratur her
Læs mere om DBUs nye holdningshæfte - 'Holdninger og handlinger' her
Af: Thomas Slosarich/Pia Schou Nielsen - 05. juni 2006, 02:31

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første