U/20-landsholdet ramt af endnu en skade

Opdateret: Herfølges Nicklas Pedersen må forlade U/20-landsholdets lejr i Nordirland grundet en lyskeskade. Nicki B. Nielsen fra BK Frem udtaget.

Nyt! 18-årige Nicki B. Nielsen fra BK Frem er udtaget frem for den skadet Nicklas Pedersen, der har måttet forlade U/20-lejren i Nordirland.

U/20-landsholdsspiller Nicklas Pedersen, Herfølge BK, rejser mandag hjem fra NI Milk Cup turneringen, da han ikke forventes at blive spilleklar.

Da Nicklas Pedersen i torsdags mødte til samling med U/20-landsholdet forud for holdets deltagelse i dette års NI Milk Cup i Nordirland, havde han i en uge haft problemer med en højresidig lyskeskade. 

Tilstanden er trods behandling og skånetræning ikke blevet optimal med henblik på hans deltagelse i de tre kampe i den kommende uge, og i samråd mellem læge Mogens Kreutzfeldt og trænerstaben er det blevet besluttet at sende Nicklas Pedersen hjem til behandling i Herfølge.

"Det er først og fremmest synd for Nicklas, at han ikke får muligheden for at vise sig frem i en spændende turnering", udtaler U/20-landstræner Keld Bordinggaard. "Vi havde glædet os til at arbejde med Nicklas i denne turnering, men det forhindrer hans skade desværre. Men vi glæder os til at invitere Nicklas med en anden gang, hvor han er helt skadesfri".

Keld Bordinggaard udtager efter søndagens spillerunde i Danmarksturneringen en erstatning for Nicklas Pedersen.

Af: Christian Bordinggaard/Lise Daugaard - 30. juli 2006, 11:48

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første