Rommedahl ude, Krohn-Dehli inde

Dennis Rommedahl er dømt ude til EM-kvalifikationskampen mod Nordirland lørdag aften. Michael Krohn-Dehli fortsætter i bruttotruppen, mens Niki Zimling er tilbage i U/21-truppen. Kasper Schmeichel udtaget til U/21-landsholdet.

Michael Krohn-Dehli er efter en overbevisende indsats i ugens løb blevet inkluderet i truppen forud for EM-kvalifikationskampen mod NordirlandLandstræner Morten Olsen gennemført fredag formiddag det sidste træningspas inden EM-kvalifikationskampen mod Nordirland lørdag aften i et udsolgt Parken.
 
Træningen blev igen gennemført uden deltagelse af Dennis Rommedahl, som allerede ved ankomsten til træningslejren mandag led af en forstrækning, og siden er blevet specialbehandlet og –trænet af kiropraktor Johannes Breum.
 
”Dennis var på vej til at blive klar i går, men så kom der ikke helt overraskende en reaktion i dag, som gør ham ukampdygtig i morgen aften,” forklarede landstræner Morten Olsen på dagens pressemøde på Hotel Marina, og uddybede:
 
”Men vi kan med glæde konstatere, at han er længere fremme i forløbet, end da han kom til træningslejren i mandags, og derfor har vi en begrundet forhåbning om at kunne få ham med i den kollektive træning op til kampen mod Liechtenstein på onsdag.”
 
I første omgang var Michael Silberbauer indkaldt som gardering for Dennis Rommedahl, men efter kun to træningspas stod det klart, at han ikke ville kunne spille landskamp på grund af nogle småskavanker.
 
Derfor har Morten Olsen valgt at indlemme ”lærlingen” Michael Krohn-Dehli, 23 år, i bruttotruppen på nu 20 spillere. Angriberen fra Ajax Amsterdam har gennem hele træningssamlingen deltaget sammen med U/21-landsholdsspilleren Niki Zimling, Esbjerg fB, for at give de to spillere erfaring med træningen, spillestilen og opholdet omkring A-landsholdet.
 
Niki Zimling forlod efter aftale træningslejren efter frokosten fredag for på søndag at slutte sig til U/21-landsholdstruppen i Brøndby forud for dette holds kamp mod Holland på udebane tirsdag aften.
 
A-landsholdets træning fredag var også uden deltagelse af Jesper Christiansen, som allerede torsdag udgik med lidt irritation i højre knæ. Han trænede derfor individuelt fredag formiddag, og er klar til landskampen lørdag aften.
 
I hans sted deltog Kasper Schmeichel i træningen på Vedbæk Boldklubs baner. Schmeichel, der til daglig er tilknyttet og træner med Manchester City, men får spilletid for naboklubben Bury, havde mindre end 24 timer inden optrådt for U/20-landsholdet torsdag eftermiddag mod Norge i Helsingør, og blev efter sin stand in-opgave under træningen fredag udtaget til U/21-landsholdet. Her erstatter han holdets skadede førstemålmand, Theis Rasmussen, Vejle Boldklub.
 
EM-kvalifikationskampen Danmark-Nordirland lørdag den 7. oktober klokken 20.00 i Parken er udsolgt.
 
Du kan se A-landsholdets bruttotrup her.
 
 
TV-transmission:
 
Du kan se kampen direkte på TV2. For yderligere oplysninger om optaktsudsendelser og transmission henviser vi til TV2.
 
 
Truppen:
 
Den officielle trup til en kvalifikationskamp må bestå af op til 18 spillere, som skal opføres på FIFAs holdseddel.
 
Den giver plads til at notere startopstillingen og indskiftningsspillerne, navnene på op til seks trænere, medicinsk stab og officials med plads på bænken samt fem yderligere spillere eller officials på ekstra sæder ved siden af bænken.
 
Holdopstillingens skal indleveres – underskrevet af træneren – til kampens dommer senest 75 minutter før kampens start. Herefter kontrolleres navnene af dommeren og kampenes kontrollant, hvorefter de to holdopstillinger bliver frigivet til blandt andet pressen og stadionspeakeren samt til brug på storskærmene.
 
Du kan se den danske holdopstilling her på siderne fra lørdag klokken 19.00.
 
 
Udskiftninger:
 
I henhold til de internationale regler kan der i kvalifikationslandskampe skiftes op til tre spillere ud på hvert hold.
 
 
Spilledragter:
 
Danmark stiller op i den traditionelle spilledragt med røde trøjer, hvide shorts og røde sokker med målmanden i gylden trøje, sorte shorts og hvide sokker. Nordirland stiller op i blå trøjer og navy-blå busker og strømper med deres målmand i grøn trøje, sorte shorts og strømper.
 
Holdenes spilledragter – og dermed farvekombinationerne – i de enkelte kampe er allerede på forhånd aftalt i en ”protokol” mellem fodboldforbundene i kvalifikationsgruppe F.
 
Spilletøjet bliver tjekket af kampens dommer og kontrollant på et organisationsmøde klokken 10.00 på kampdagen, hvor banen også inspiceres og en række øvrige forhold som transport, tilskuersituation og sikkerhed også drøftes.
 
Første del af organisationsmødet har deltagelse af dommerkvartetten og dommerobservatøren, mens den øvrige del af mødet har deltagelse af UEFAs kontrollant og sikkerhedschef, repræsentanter fra de to fodboldforbund, stadionledelsen, politi og brandvæsen.
 
 
Dommer og officials:
 
Kampens dommer er Konrad Plautz fra Østrig med Egon Bereuter og Roland Heim som linjedommere og Stefan Messner som fjerdedommer.
 
UEFAs dommerbedømmer er Jiri Ulrich fra Tjekkiet, og UEFAs delegat til kampen er Dr. Rainer Koch fra Tyskland.
 
 
Yderligere oplysninger:
 
Du kan læse om EM-kvalifikationsturneringen her.
 
 
 
 
Af: Lars Berendt - 06. oktober 2006, 04:19

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første