Thomas Sørensen skadet

OPDATERET: Thomas Sørensen er ude af EM-kvalifikationskampen mod Liechtenstein onsdag aften. Casper Ankergren indkaldt som målmandsreserve. Nicklas Bendtner til scanning sent søndag eftermiddag.

Casper Ankergren er indkaldt som erstatning for Thomas SørensenMålmand Thomas Sørensen, som måtte udgå af EM-kvalifikationskampen mod Nordirland lørdag aften i Parken, er ude af betragtning til den anden kamp i runden mod Liechtenstein onsdag aften i Vaduz.
 
Thomas Sørensen fik et hårdt slag på venstre skulder i en nærkamp med en nordirsk spiller i anden halvleg, og modtog straks behandling på banen. Landsholdslæge Mogens Kreutzfeldt kunne hurtigt konstatere, at målmanden ikke kunne spille videre, og han blev erstattet af Jesper Christiansen.
 
Thomas Sørensen blev derefter kørt til scanning på Rigshospitalet, men selvom scanningerne ikke viser brud eller revner i kravebenet, kan han ikke være til disposition onsdag aften. Han bliver i stedet sendt hjem til videre undersøgelse hos lægerne i hans engelske klub, Aston Villa.
 
Som erstatning for Thomas Sørensen har landstræneren indkaldt Casper Ankergren, Brøndby IF, som var med på ligalandsholdets træningstur til Singapore og Hong Kong i vinter.
 
Nicklas Bendtners venstre knæ scannes senere søndagAngriberen Nicklas Bendtner fik et vrid i venstre knæ, og han vil sent søndag eftermiddag gennemgå en scanning, således at lægerne kan konstatere, i hvilket omfang der er tale om en skade.
 
Status på Nicklas Bendtner vil fremgå her på siderne, så snart landsholdets sundhedssektor har vurderet scanningerne tidligst søndag aften. 

Dennis Rommedahl er fortsat ikke i stand til at deltage i den kollektive træning, men træner igen individuelt under vejledning kiropraktor Johannes Breum.
 
Daniel Jensen, der fik en stempling sent i anden halvleg, og efterfølgende blev underløbet og fik et slag samme sted, er mærket af smerter i ribbenene men deltager i træningen søndag.
 
 
 
Af: Lars Berendt - 08. oktober 2006, 11:12

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første