Intet billetsalg mod Spanien

DBU indstiller midlertidigt billetsalget til EM-kvalifikationskampen mod Liechtenstein i Parken onsdag den 12. september og suspenderer billetsalget mod Spanien lørdag den 13. oktober, som skulle være startet på fredag den 8. juni. Danmark-Irland i Århus ikke berørt.

DBU har indstillet billetsalget til EM-kvalifikationskampen mod Liechtenstein onsdag den 12. september.
 
Det sker som følge af dommer Herbert Fandels beslutning om at afbryde EM-kvalifikationskampen mod Sverige i Parken lørdag aften, efter han var blevet overfaldet af en tilskuer på banen i kampens næstsidste minut.
 
Idet det europæiske fodboldforbund, UEFA, arbejder med en række sanktionsmuligheder for arrangørerne af kampe, der bliver afbrudt på grund af manglende eller mangelfulde sikkerhedsforanstaltninger, har DBU valgt ikke at sælge yderligere billetter til den kommende EM-kvalifikationskamp mod Liechtenstein, der ifølge planen skal spilles i Parken til september.
 
Billetsalget startede fredag den 20. april, og der er på nuværende tidspunkt solgt godt 18.200 billetter i løssalg til kampen mod Liechtenstein, der lørdag aften hentede endnu et points i kvalifikationsgruppe F ved at spille uafgjort 1-1 mod Island i Reykjavik.
 
Hvis UEFA beslutter, at kampen mod Liechtenstein kan blive spillet som planlagt, vil billetsalget straks efter blive genoptaget.
 
Såfremt UEFA derimod skulle beslutte, at kampen mod Liechtenstein vil blive omfattet af en kommende sanktion overfor DBU, og enten vil skulle spilles uden tilskuere eller på en anden bane end Parken, vil tilskuerne naturligvis få refunderet deres billetter.
 
Af samme årsag vælger DBU at suspendere salget af billetter til EM-kvalifikationskampen mod Spanien måneden efter. Dette salg var planlagt til at starte fredag formiddag den 8. juni.
 
Landsholdets næste kamp på hjemmebane er venskabslandskampen mod Irland på NRGi Park i Århus onsdag den 22. august. Idet denne kamp ikke er en del af kvalifikationsturneringen, vil den ikke blive omfattet af en eventuel sanktion.
 
Der er på nuværende tidspunkt solgt over halvdelen af de godt 20.000 pladser på stadion. Billetterne sælges hos Billetnet for 170 kroner til børn, unge og pensionister samt 320 kroner for voksne. Billetter til pladser med ”begrænset udsyn” sælges for 260 kroner.
Af: Lars Berendt - 04. juni 2007, 01:08

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første