Nørregaard og Priske nye i landsholdstruppen

Landsholdstrup mod Sverige og Liechtenstein: Brian Priske og Hjalte Bo Nørregaard indkaldt til landsholdstruppen efter afbud fra William Kvist og Thomas Kristensen.

Lørdag eftermiddag udtog landstræner Morten Olsen de sidste seks spillere til landsholdstruppen til EM-kvalifikationskampene mod Sverige i Stockholm på lørdag og Liechtenstein i Århus onsdag den 12. september.
 
Nomineringen af William Kvist, FC København, skete med viden om spillerens skadesituation, ligesom den i torsdags nominerede Thomas Kristensen, FC Nordsjælland, også var plaget af en skade.
 
Begge spillere skulle være testet i indledningen af træningslejren mandag eftermiddag, men den proces blev fremskyndet, da det allerede tidligt søndag eftermiddag stod klart, at Thomas Kristensen ikke ville blive klar.
 
Midtbanespilleren fra FC Nordsjælland havde været med på Ligalandsholdets træningstur i vinter, og blev i forrige uge indlemmet i A-landsholdstruppen til kampen mod Irland, dog uden at han fik debut.
 
Landsholdslæge Mogens Kreutzfeldt testede også med et negativt resultat senere søndag William Kvist, der ligesom Thomas Kristensen var med på Ligalandsholdet i vinter, men til gengæld fik debut mod Irland.
 
Som erstatning for de to seneste afbud har Morten Olsen indkaldt Brian Priske, Club Brügge, og Hjalte Bo Nørregaard, FC København.
 
”Vi har været forberedt på situationen, og vælger at erstatte William og Thomas med to spillere med forholdsvis stor, international erfaring. Brian har spillet 23 landskampe, og har været med i truppen ved yderligere et stort antal kampe,” forklarer Morten Olsen, og fortsætter om Hjalte Nørregaard:
 
”Hjalte har vi tidligere haft med i A-landsholdstruppen og også på Ligalandsholdets træningstur i vinter, men hans største internationale erfaring har han naturligvis gennem sine Champions League-kampe for FC København.”
 
 
Lørdag eftermiddag satte Morten Olsen o første omgang navn på de sidste seks spillere efter samtaler med nogle af de spillere, der har været plaget af skader, og deres trænere, da han udtog Thomas Sørensen, Jan Kristiansen, Jonas Borring og Esben Hansen samt den nu erstattede William Kvist.
 
 
Truppen
 
Landsholdstruppen til EM-kvalifikationskampene mod Sverige og Liechtenstein er efter de seneste erstatninger:
 
 
 
 
Efter åbne træninger på Vedbæk Boldklubs baner både mandag og tirsdag rejser landsholdstruppen torsdag formiddag til Stockholm forud for den første af de to EM-kvalifikationskampe i denne runde mod Sverige på Råsunda Fotbollstadion lørdag den 8. september klokken 20.30.
 
Dagen efter kampen rejser landsholdet direkte til Silkeborg, hvor truppen er indkvarteret op til kampen mod Liechtenstein på NRGi Park i Århus onsdag den 12. september klokken 20.00.
 
Der er fortsat mulighed for at sikre sig billetter til kampen mod Liechtenstein.
 
 
Læs også nyhederne:
 
 
 
 
Billetsalg, se landsholdet træne og følg landsholdet med landsholdsklubben.dk:
 
 
Af: Lars Berendt - 02. september 2007, 09:41

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første