Skovshoved IF vinder af DBUs Veteran-LP 2007

Tidligere spiller profiler og træner fra danmarks bedste række i kamp om at kunne kalde sig danmarks bedste veteran hold.

Lørdag den 20. oktober blev dagen hvor DBUs Veteran-LP finale skulle afgøres og de to finalehold var gæsterne fra Haderslev og Skovshoved IF.

70 intense minutter skulle de to hold gå igennem i årets Veteran-LP finale for at finde en vinder. Sejrsherren blev hjemmeholdet Skovshoved IF, som blandt andet havde Heine Fernandez og Jacob Friis Hansen med på banen. Sidst nævnte blev i øvrigt matchvinder med sit mål til 1-0 i de døende minutter af 1. halvleg, hvor han resolut sparkede en ripost i kassen.
Det blev kampens enlige mål og derfor kunne Skovshoved IF fortjent få hængt guldmedaljerne om halsen og overrakt vandre fadet, som symbol på at de kan kalde sig danmarks bedste pokalhold for veteraner.

De tabende finalister fra Haderslev, som havde Frank Andersen SønderjyskE´s forhenværende træner med på holdet, fik sølvmedaljerne og hele overrækkelsen blev foretaget af Vagn Christensen, medlem af DBUs Old Boys-udvalg.

Kampen var til tider ganske velspillet og de to hold stod godt til hinanden. Så de godt 125 tilskuere fik en god oplevelse og en del chancer, men holdene kunne dog ikke omsætte chancerne til mål udover det ene Skovshoved scorede.

Skovshoved IF – Haderslev FK 1-0 (1-0)
1-0 Jacob Friis-Hansen(35. min)

Af: Allan Kofod Hansen - 20. oktober 2007, 03:35

Skriv en kommentar

Skriv kommentar (Kræver login)

0

Ingen kommentarer endnu - skriv den første